Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéltek el azonnal egy csinos nőt férfiak?
Most is volt kint egy kérdés, ahol belinkeltek egy szép fiatal lányt és azonnal ki is tört a botrány.
Ez viszont sajnos hasonló mint amit az életben is sokszor tapasztalok. Nem hasonlítok a képen lévő lányra, én barna vagyok és mások a vonásaim. Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek. Mindkét esetben utalnak minket pedig nem is ismernek és ami nagyobb baj hogy a legtöbb pasi meg se próbálja csak ítélkezik csak azért mert vannak kint képek magamról facen meg instán. Komolyan azt hiszitek, hogy attól lesztek menők hogy utálkoztok és ítélkeztek ismeretlen lányok felett ?
Én úgy vagyok vele, hogy aki normálisan közelít felém azzal én is normális próbálok lenni és az alapján ítélem meg amit mutat magából nekem.
"Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek"
Pedig sok normális pasi van, csak általában nem szokták őket észrevenni. A lányokkal általában ugyan ez a helyzet szokott lenni.
Én is csinos, vékony lány vagyok és ennek tényleg nagy hátránya, hogy sok olyan pasi talál be, aki csak dugni akar, ezek a tipikus "macsók". Holott értelmes, visszafogott, kedves lány vagyok, nem olyan, akit csak megdugni lehetne.
Viszont...a facebookot, instagramot illetően, ha folyton osztogatsz magadról képeket, főleg, ha azok kihívóak, akkor ne csodálkozz, hogy csak arra mennek. Nyilván így azt feltételezik, hogy beképzelt lehetsz és szereted mutogatni magad. Ki akarna ilyen barátnőt? A normális pasik biztos nem.
21L
"Viszont normális pasit képtelenség találni"
Most már kezd felmenni bennem is a pumpa az ilyen kijelentések miatt. Miért az igaz férfiak tehetnek arról, hogy nulla embereismereted van? Nézz már körül jobban és tükörbe sem ártana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!