Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítéltek el azonnal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítéltek el azonnal egy csinos nőt férfiak?

Figyelt kérdés

Most is volt kint egy kérdés, ahol belinkeltek egy szép fiatal lányt és azonnal ki is tört a botrány.

Ez viszont sajnos hasonló mint amit az életben is sokszor tapasztalok. Nem hasonlítok a képen lévő lányra, én barna vagyok és mások a vonásaim. Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek. Mindkét esetben utalnak minket pedig nem is ismernek és ami nagyobb baj hogy a legtöbb pasi meg se próbálja csak ítélkezik csak azért mert vannak kint képek magamról facen meg instán. Komolyan azt hiszitek, hogy attól lesztek menők hogy utálkoztok és ítélkeztek ismeretlen lányok felett ?

2017. okt. 4. 22:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem, az a baj, hogy ilyen lányokkal képtelenség ismerkedni, mert nem írnak vissza, vagy nem állnak szóba velem. :D
2017. okt. 4. 22:17
 2/32 Heart of Darkness ***** válasza:
73%

Én úgy vagyok vele, hogy aki normálisan közelít felém azzal én is normális próbálok lenni és az alapján ítélem meg amit mutat magából nekem.

"Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek"

Pedig sok normális pasi van, csak általában nem szokták őket észrevenni. A lányokkal általában ugyan ez a helyzet szokott lenni.

2017. okt. 4. 22:18
 3/32 anonim ***** válasza:
9%
Jó lenne kicsit konkrétabb tények ismeretében adni neked választ. Például linkelhetnéd az említett topikot, hol itélkeztek bárki felett.
2017. okt. 4. 22:18
 4/32 anonim ***** válasza:
38%
Tehát csak hipsterek és kigyúrt macsók léteznek? Vagy egyedül közöttük érdemes normális pasit keresni?
2017. okt. 4. 22:19
 5/32 anonim ***** válasza:
75%

Én is csinos, vékony lány vagyok és ennek tényleg nagy hátránya, hogy sok olyan pasi talál be, aki csak dugni akar, ezek a tipikus "macsók". Holott értelmes, visszafogott, kedves lány vagyok, nem olyan, akit csak megdugni lehetne.

Viszont...a facebookot, instagramot illetően, ha folyton osztogatsz magadról képeket, főleg, ha azok kihívóak, akkor ne csodálkozz, hogy csak arra mennek. Nyilván így azt feltételezik, hogy beképzelt lehetsz és szereted mutogatni magad. Ki akarna ilyen barátnőt? A normális pasik biztos nem.

21L

2017. okt. 4. 22:20
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem a lannyal volt a baj, hanem azzal, hogy egy hisztik potsi volt akarki is rakta ki a kerdest es attol tort ki a balhe, hogy a kerdezo kiakadt, hogy marpedig miaz, hogy ez a lany nem mindenkinek 10/10?!?!?!?! :D
 7/32 anonim ***** válasza:
20%
Az ilyen lányok észre sem veszik a normális pasikat, mert úgy érzik, hogy annál magasabb rendűek, mint hogy pocakosabb, de hűséges féllel ismerkedjenek. Szóval, inkább a macsó, jóképű, jó dumás pasit válasszák, aztán meg sírnak, hogy mindenki csak kihasználja őket.
 8/32 anonim ***** válasza:
96%
Szoval a husegert a zsirmennyiseg a felelos. Jo tudni. XDDDDD
2017. okt. 4. 22:23
 9/32 anonim ***** válasza:
93%
A lanyt nem itelte el senki, azzal volt a baj hogy nem mindenki szerint volt 10/10-es, es akinek pont nem tetszik annyira az vagy meleg vagy dagadt irigy no.
2017. okt. 4. 22:26
 10/32 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont normális pasit képtelenség találni"

Most már kezd felmenni bennem is a pumpa az ilyen kijelentések miatt. Miért az igaz férfiak tehetnek arról, hogy nulla embereismereted van? Nézz már körül jobban és tükörbe sem ártana!

2017. okt. 4. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!