Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéltek el azonnal egy csinos nőt férfiak?
Most is volt kint egy kérdés, ahol belinkeltek egy szép fiatal lányt és azonnal ki is tört a botrány.
Ez viszont sajnos hasonló mint amit az életben is sokszor tapasztalok. Nem hasonlítok a képen lévő lányra, én barna vagyok és mások a vonásaim. Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek. Mindkét esetben utalnak minket pedig nem is ismernek és ami nagyobb baj hogy a legtöbb pasi meg se próbálja csak ítélkezik csak azért mert vannak kint képek magamról facen meg instán. Komolyan azt hiszitek, hogy attól lesztek menők hogy utálkoztok és ítélkeztek ismeretlen lányok felett ?
Telefonról nem engedte elküldeni...
Ha igazán tudni akarod exbarátnőm sem volt egy fitnessmodell alkat. Nem volt kövér sem, átlagos testalkata volt, de volt már nálam 10 centivel magasabb lány is az életemben aki 20 kilóval volt több nálam (jah és neki sem voltak gondjai a pasizással).
A 70%-os tipikusan megfelel az általam leírt rétegnek és minden válaszával alá is támasztja. Tipikusan arrogáns, beképzelt, másokat lenéző ember aki ugyancsak egyből gyűlölködik és általánosít.
Olyasmi mint Kelly Bundy volt anno a sorozatban csak amíg ő egy karakter volt aminek célja, hogy szatírikusan figurázza ki pont ezt a réteget, ő meg is testesíti ezt.
És tudod a legtöbb vonzóbb külsővel rendelkező lány ilyen. Azt is vedd hozzá, hogy a lányoknak igazából nem kell sokat tenni azért, hogy vonzó külsővel rendelkezzenek a mai divat szempontjából. Alapvetően vékonyak, de ennyi igazából, fogalmazhatunk úgy is, hogy átlagos. Ergo pont nekünk kell jóval lejjebb adni, ha nem egy Kelly Bundy lábnyomát akarjuk puszilgatni mert többre úgysem lehetne menni velük.
Azt gondolja, hogy kedves merthogy ő mosolyog és éppen van két normális szava a másikhoz miközben magában jókat derül azon, hogy milyen szánalmasok mert azt hiszik van nála esélyük. Hát én is mosolyognék, ha a 300 lány futkorászna utánam és legnagyobb problémám az lenne, hogy éppen melyiket vigyem ágyba aznap este, de ez ugye férfiaknál nem így megy.
Azt is bírom amikor egyből előveszik a nyugati férfiak kártyát amikor köztudott, hogy a nyugati férfiak főleg szexturizmus miatt jönnek ebbe az országba merthogy a magyar lányok messze földön híresek arról, hogy milyen könnyűvérűek. Vicces, hogy olyan tévképzeteik vannak, hogy mindenki őket akarja, nyugati férfiaktól kezdve minden férfi a világon, de még ők mondják meg, hogy magyarral nem is akarnának kezdeni. A görög istennő, Aphrodithé sem rendelkezett ekkora arccal, de komolyan. :D
Tehát a kérdező kérdése alapján, miszerint miért vannak gyakran elítélve a szép lányok és miért írtam, hogy minél jobb a külső, annál silányabb a bennső, hát pont ezért. Nem alaptalanul. A 70%-os válaszadó tökéletes példa erre. Önző, teljes mértékben önérdekvezérelt, beképzelt, arrogáns, jókat derül azokon akik nála "alacsonyabb szintűek" és ezt hatalmas mosollyal közli a világ felé, hiszen ő szépnek született, megteheti, hogy visszaéljen ezzel és így álljon a dolgokhoz.
Ezek után legyen pozitív az ember.
Nem ítélem el csinos nőket, mert nem vagyok hisztis, inkább szúrkolok neki, hogy necsak a külsőjével legyen képes megtartani, azt a férfit, akit szeret, hanem a jellemével is.
Úgyis csak kezdetben vonzza őket a hír, a csillogás, idővel megpihen majd a szívük egy kevésbé raj srácnál, aki majd a tenyerén hordozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!