Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéltek el azonnal egy csinos nőt férfiak?
Most is volt kint egy kérdés, ahol belinkeltek egy szép fiatal lányt és azonnal ki is tört a botrány.
Ez viszont sajnos hasonló mint amit az életben is sokszor tapasztalok. Nem hasonlítok a képen lévő lányra, én barna vagyok és mások a vonásaim. Viszont normális pasit képtelenség találni mert vagy utálkozó hipsterek vagy kigyúrt macsók akarnak szexelni és utána szó nélkül eltűnnek. Mindkét esetben utalnak minket pedig nem is ismernek és ami nagyobb baj hogy a legtöbb pasi meg se próbálja csak ítélkezik csak azért mert vannak kint képek magamról facen meg instán. Komolyan azt hiszitek, hogy attól lesztek menők hogy utálkoztok és ítélkeztek ismeretlen lányok felett ?
Csak a gyakoris emberek vannak körülvéve retardáltakkal..... én miért nem?
azokkal foglalkozz, akik fontosak.
Amúgy azzal a lánnyal az volt a baj h felnőtt emberek csorgatják egy 14-15 éves kislányra a nyálukat.
Jah és a kérdező ki volt borulva h nem mindenki szerint 10/10.
Egy kislányról beszélünk könyörgöm!
Értem akkor ezt félreértettem kicsit. Viszont én azt tapasztalom amit leírtam.
Elismerem hogy egyesek számára bántó hogy én képeket teszek ki magamról csak azt nem tudom hogy amikkor miért likeolnak és követnek. Én szeretem a figyelmet egy bizonyos szintig jó érzéssel tölt el hogy tetszem másoknak de kb ennyi. Nem azért csinálom mert prostituált vagyok soha nem csinálnék olyat. Egyébként pedig főleg ilyen fiúk és férfiak vesznem körül és szoktak próbálkozni nálam az átlagosabb srácok rám sem mernek nézni sokszor.
Miért akarjanak beszélgetni veled, ha látják rajtad, hogy levegőnek nézed őket, hisz te csak a legjóképűbbek között vagy hajlandó párt keresni?
Miért van szükségetek légi közlekedésre ekkora egóval amekkorával a fellegekben lebegtek?
Van egy csinos pofid meg egy p*nád. Az átlagos srácok zavarba jönnek a csinos pofidtól a jóképű menőbb arcok meg hajtanak a nunidra. Értékesebbek viszont egyiktől sem lesztek.
Szerintem a legtöbb lánynak inkább egy józanító pofon kellene meg jópár pofáraesés és akkor lenne normálisnak is mondható közöttük, de jelenleg általánosan elmondható, hogy amennyire vonzó egy lány külsőre annyira silány személyiségre.
#20 az életről tudni kell, hogy nem igazságos. De, ha már egyszer jó külsőt kap az ember, vagy megdolgozik a jó külsőért, akkor hadd használja már ki az adottságait. Nem tudom, mi a bajod ezzel. Gondolom irigy vagy.
Amúgy most abban a hitben vagy, hogy engem, vagy más csinosabb lányokat meghat a dolog, hogy a csúnya pasik nem szólnak hozzánk? Szerinted mennyire érdekel, ha nemis akarok tőlük semmit?
#22 "Ti férfiak generáljátok ezzel a hozzáállással, hogy a vékony, szép arcú, csinos nők úgy érzik, hogy válogathatnak a férfiak közül."
Nem csak úgy érzik, hanem meg is tehetik. Ha lehet jóképű barátjuk is, akkor miért érnék be kevesebbel?
Szerintem sincs sok köze a külsőnek és a belsőnek egymáshoz. Én például állatkórházban önkénteskedem, ami nagyon megvisel mert nehezen bírom a vért és az állatok szenvedését de még is csinálom. Ezt sokan nem tudják rólam és kevesen akarnak annyira megismerni hogy alkalmam legyen ezt elmondani. Ezt most nem azért írom hogy szeressetek de azért szeretném ha látnátok hogy nem vagyok olyan önző mint gondoljátok.
Ismerek nagyon szemét csajt aki szép, ismeretek olyat aki csúnya hatalmas a szája és nagyon szemét. Ismerek olyat is aki csendes. Sokszor azok a lányok a legrosszindulatúbbak akik nem szépek csak azok akarnak lenni és elkezdenek mindent megtenni azért hogy a figyelem középpontjába kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!