Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó forgatókönyv összejárni szex miatt és talán lesz több?
Belevágtam egy olyan kapcsolatba ahol néha találkozunk (3-4 naponta). Megszeretgetjük egymást, van szex is. Beszélünk egy picit és ennyi.
Ebből lehet több? Nem mintha többet éreznék most. Tudom, h ez egy eléggé kényelmes állapot. Csak érdekelnek a tapasztalatok a jövőbeli kilátásokról
(lány vagyok)
Nekem év elején volt ilyen 4 hónapig, de nem lett semmi. Én nem akartam egyáltalán. Kb ugyanaz volt, amit te mondtál. Heti 1-2 találkozó + fizikai intimitás (csók, ölelés, simogatás, bújás). De ennél több semmi.
22/f
Ismerősöm összejárt egy okos, értelmes csajszival. Szexeltek, dumáltak, semmi egyéb. Majdnem olyan, mintha barátok lettek volna egy kis extrával. Aztán a szimpátiából és vonzalomból szerelem lett. 2 éve vannak együtt, és bár már nem olyan a dolog - a srác már csak megszokásból van vele -, de a kérdésedre ezek alapján ezt tudom mondani: igen, lehet több, de a helyedbe továbbra se úgy kezelném, hogy "hátha több lesz". Ha lesz, akkor lesz, ha nem, nem.
21/F
Egy férfinek ez a legkényelmesebb, gyakorlatilag ingyen pina.
Hülye lenne ezek után problémát magának, a szürke hétköznapokat..
Ha van torta, kell a fenének a főzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!