Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy túl hamar szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy túl hamar szeretek bele a pasikba?

Figyelt kérdés

Sokszor előfordult már, hogy 2-3 randi után én már éreztem valamit, de úgy gondoltam, hogy a srác még nem, viszont én már akartam volna, hogy sokat talizzunk meg ilyesmi. Végül így azonban inkább leépítettem őket, mert nyomulni nem akartam, de arra se szerettem volna várni heteket, hónapokat, hogy hátha belémszeretnek. Viszont, onnantól kezdve, hogy nem beszélünk, elválnak útjaink, eltelik pár hét, hónap vagy volt olyan is, hogy 1 év, és újra felbukkannak. Újra meg szeretnék próbálni velem. Ez miért van? Lehet türelmesebbnek kéne lennem, a fiúknak ezek szerint több időbe telik, mire szerelmesek lesznek? Várjam ki azt a pár hetet, ne akarjam azonnal, hogy szerelmesek legyenek?

21L

2017. szept. 29. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon mély érzéseket táplálhattál irántuk, ha inkább leépítetted őket... Ilyen az igazi szerelem 😂
2017. szept. 29. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért építettem le őket, mert nem akartam, hogy ki legyek használva...ugyanis, ha én már szerelmes vagyok, ő viszont még nem, akkor máris én húztam a rövidebbet.
2017. szept. 29. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
pedig párszor húzol rövidebbet anélkül nem megy.
2017. szept. 29. 15:43
 4/6 kén_ ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem. Valamit éreztél ami vonzalom, szimpátia, és érdeklődés, viszont nem merted azt megkockáztatni, hogy a srác érzi e ugyanezt, vagy fogja e érezni. Ha már randiztatok párszor, akkor a vonzalom meg a szimpátia gondolom adott volt a részükről. Érthető, de szerintem hibás a hozzáállásod. Én is ilyen voltam, vagyok, de be kell látnod/látnunk, hogy ezek a srácok nem a vőlegényeid akartak lenni, csupán randiztgattatok, amiből meg bármi lehet. Legyél kicsit türelmesebb, bátrabb, és merd kivárni, hogy mi lesz egy ilyenből, ne pedig leépítsd őket, mielőtt még bármi is lehetne. Jobb esélyt adni valami alakuló dolognak, mint esélyt se adni, szerintem.

21/F

2017. szept. 29. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 igazad van, biztos is, hogy túlságosan elhamarkodom :) A szimpátia, vonzalom pedig tényleg meg lehetett a részükről, végülis csinos, vékony lány vagyok, és sokszor hívnak "barátnő típusnak", mert sok olyan tulajdonságom van. Gondolom nemis hívnának 2., 3. stb randira, meg nem vezetnének értem 1 órát, ha nem találnának szimpinek, meg még sorolhatnám. Szóval, mostantól nem fogok kapkodni, időt adok a dolgoknak.
2017. szept. 29. 15:57
 6/6 kén_ ***** válasza:
Nos, remélem haszna is lesz a tanácsomnak. Minden jót.:)
2017. szept. 29. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!