Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha nem tudok jól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok jól, de nem is szeretek chatelni? Ki lehet ezt valahogy hagyni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy, legtöbbször facebookon bukik el a történet ismerkedéseim során. Neten nem is próbálkozom emiatt, élőben szoktam nemrég megismertem pár lányt suliból, meglóból innen-onnan, élőben tök jól elbeszélgettünk, meg általában személyesen nincs is bajom a kommunikációval, de üzenetekben valahogy nem megy. Unalmasnak, értelmetlennek tartom és bár ha nem is szeretném ez meglátszódhat az üzeneteimben amitől elszáll a hangulat.. vagy nem tudom mi lehet a baj.

Bár igyekszem jobb lenni, de túlságosan lassú és személytelen nekem az effajta kommunikáció. De azt vettem észre sajnos manapság ez kb elkerülhetetlen, mivel 1-2 óra beszélgetés után (kb eddig bírom) senki nem fog eljönni randizni, valamiért az a nézet terjedt el hogy chaten beszélgetnek jó sokat, aztán valamikor elmennek randizni... De mi van ha a randin kiderül, hogy mégsem illenek össze, személyesen nem tudnak normálisan beszélgetni vagy bármi? Elpazarolt idő volt a sok üzengetés

Sajnos azt vettem észre ilyen a fiatal lányok többsége, ha hamar felhozom a találkozó lehetőségét sokszor vissza se írnak rá semmit.. 21 évesen meg én is inkább a fiatalokhoz tartozom.

Szóval 2 kérdésem lenne,

1. Hogyan lehetne kihagyni, vagy a lehető legrövidebbre venni a chatelést az első randiig?

2. Ha ez nem lehetséges, hogyan lehetnék benne jobb?

Köszi a válaszokat

2017. szept. 27. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Egyszerűen. Minél előbb találkozni kell a lánnyal. Megjegyzem ez mindenféle chatelési képességtől függetlenül is célszerű.

2. Gyakorolj, chatelni nem nehéz tényleg. Beszélgess random emberekkel online, van millióféle lehetőség erre. Keress csajokat online, akikkel csak úgy simán eldumálsz a nagy büdös semmiről, aztán rájössz, hogy neked mi működik.

2017. szept. 27. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:

#1 hát megpróbálom...

Lányok van kedve valakinek eldumálni a nagy büdös semmiről? :)

2017. szept. 27. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem simán ki lehet hagyni, egyszerűen elmondod őszintén, hogy nem tudsz, nem szeretsz online beszélgetni, így ha van ideje, inkább találkozzatok. Ha szimpatikus vagy a lánynak, úgyis igent mond. Ha meg nem, akkor úgysem menne neked ezek alapján, hogy "győzködd" (amit teljesen megértek).

Párom is teljesen analfabéta volt udvarlás alatt online, majdnem el is küldtem emiatt :D De személyesen jól elvoltunk, és azóta velem tud értelmesen kommunikálni chaten is.

Egyébként nekem most pont van pár unalmas órám, úgyhogy írhatsz a nagy semmiről (kizárólag segítő szándékkal ajánlom fel, mert mint írtam, van párom, és minden rendben köztünk :) ).

2017. szept. 27. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be az online kommunikáció, bár nem tartom nagyon nehéznek, mint te kérdező, viszont nem lehet valódi képet kialakítani a másikról. Én is inkább a mielőbbi találkozásának vagyok a híve, és ha már ismerjük egymást, akkor persze a chat is egészen más :)
2017. szept. 27. 21:31
 5/6 A kérdező kommentje:

#2 Ez működhet, ha személyesen is ismerjük már egymást egy ideje. Ha új a dolog, ezzel lehet csak még jobban elijeszteném. :D

Köszönöm a felajánlást nagyon kedves vagy, de így hogy előre tudom hogy semmi nem lehet belőle csak még inkább azt érezném, hogy felesleges és kétlem hogy izgalmas beszélgetőpartner lennék. De tényleg köszi :)

Egyébként lehet, hogy mégsem voltam nekik annyira szimpatikus mint elsőre gondoltam, és azért nem alakult jól a beszélgetés. A kelleténél jobban is szoktam rajta stesszelni, lazábbra kéne venni..

Meg igen, ha már jobban ismerjük egymást az is sokat javítana biztos

2017. szept. 27. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is idegesito volt, amikor a párommal csak a chatet tudtuk űzni, es o meg idegesítően nem tudott ebben érdemben részt venni, de élőben meg nagyon is...en is majdnem hagytam a pics.ba, mert élőben nem tudtunk egy hétig találkozni, de mikor tudod, hogy lenne mas megoldás, csak az nem megy, akkor lelomboz, mert nincs ami tartja az érdeklődésemet. (Mielőtt felhozna valaki, hogy régen nem volt ilyen, akkor elmondom, hogy az megint mas 😁)

Szóval kérdező, törekedj a randira nyilván, de ha nem megy hamar, akkor addig tedd oda magad chaten. Smileyk is tok sokat segítenek, csak ne vidd túlzásba!

2017. szept. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!