Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem fogorvos (F) és rendelői recepciós (N) között?

Figyelt kérdés

A fogorvos komolyan veheti a rendelői recepcióst?

Félek csak alkalmi kapcsolatra kellenék neki.

Tapasztalatok is érdekelnek.

N

2017. szept. 24. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A szerelemnek mégis mi köze a foglalkozáshoz? Ez nekem kicsit magas.
2017. szept. 24. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Először is, minden munka értékes. Elvégre hasznod van azzal, hogy csinálod. Legalább nem otthon ülsz és sajnálkozol annak reményében, hogy te bezzeg mennyivel többet érdemelnél az életben. Én az utcaseprőket sem nézem le, sőt több hasznuk van mint a politikusoknak...

Szóval, hogy ha a foglakozásotokat kivesszük a képből, akkor megint csak egy férfi-nő reláció vagytok. Egy-két randira nyugodtan elmehetsz vele, nem vesztesz vele semmit, hamar fel fedi a szándékait, abból pedig majd tudsz újabb döntéseket hozni. Ha nem dobod magad oda neki az elején, akkor bármi lehet belőle.

2017. szept. 24. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hat persze.. Recepciosokat azert veszik fel mert jol diszitik a pultot, de ritkan lesz szerelmes az ember a dekoracioba.
2017. szept. 24. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt csak akkor tudhatod meg, ha elkezdtek úgymond ismerkedni kicsit komolyabban. Aztán menet közben, ha "normálisan" csinálod (magyarán nem ugrasz az ágyába egyből), kiderül, h mit is akar a doktor úr.

De, ekkora önbizalommal én bele sem vágnék...

2017. szept. 24. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te ismered, hogy hogy áll hozzád. Minden ember más, messziről nagyon nehéz erre mondani bármit is. Szerintem nyugodtan próbálkozhatsz nála, rástartolhatsz.
2017. szept. 24. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
De mondjuk úgy,hogy nap végén megkérdezed, hogy akar-e majd valamikor beülni veled valahová. Szal nem amikor ott mászkálnak a páciensek.
2017. szept. 24. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember nem nézi az iskolai végzettséget vagy a munkakört. Nekem 2 diplomám van és komoly vezetői státuszom, a jelenlegi barátnőm takarítőnő volt amikor összejöttünk. Jó a humora, sokat olvasott, nagyon intelligens, és nem mellékesen csinos és bájos. Komolyan gondoltam a dolgot a kezdetektől.

Ismerek diplomás nőt aki IQ light kategória, humor nélkül.

Nem ez a döntő. Ha össze akarsz vele jönni legyen tartásod, a többi nem számít.

2017. szept. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!