Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogorvos vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon félek a fogorvostól ezer elhanyagoltam a fogaimat elöl hiányosak letörtek csúnyák. Fogorvostol félek is De pénzem sincs rá. Szóval választanom kell mit szeretnék barátnőt vagy fogorvos mert ha egy nőnek sem fogok kelleni aki igényes.
2016. márc. 16. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A fogaidat minden nőtől függetlenül rakasd rendbe mert számtalan egyéb gond okozója lehet, miné jobban halogatod.
2016. márc. 16. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?
2016. márc. 16. 10:36
 3/12 Eric Griffin ***** válasza:
100%
És mi a kérdés? Mivel konkrétan megválaszoltad magadnak, hogy azt gondolod így nem lesz csajod, vagy fogorvossal akarsz inkább összejönni? Oh erről eszembejutott a Förtelmes főnököből Jennifer Aniston, most megint verhetem ki :(
2016. márc. 16. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Amitől a legjobban félsz, azt kell, erőltetni a legjobban. En is parazok/paraztam, de elmentem es megcsinaltattam amit kellett. Hogy fogsz igy csajozni, mikor meg a fogdokitol is parazol?
2016. márc. 16. 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Hű, én is halálosan rettegek a fogorvostól, de sajnos néha muszáj elmenni. :(

Én megértelek, szívesebben mennék agyműtétre, mint egy fogtömésre, de ha ennyire durva a helyzeted, akkor valamit ki kell találnod, hogy rávedd magad, mert így nem szabad hagyni, csak egyre rosszabb lesz.

2016. márc. 16. 10:55
 6/12 anonim válasza:
Én is parázok a fogorvostól, de amint lesz pénzem és találok egy NORMÁLIS fogorvost, elmegyek és megcsináltatom, amit kell. Rossz orvoshoz nyilván ne menj, én jöttem már ki úgy fogorvostól, hogy ide soha többé. De azért amit meg kell csináltatni, azt nem úszhatom meg. Sajnos nem olyan a fogsorunk, mint a cápáknak. :-) És nem a társkeresés miatt fontos a fogakat megcsináltatni, ha gond van, hanem magad miatt.
2016. márc. 16. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
De most várjál, mert azt írtad, nincs is pénzed fogorvosra. Menj el egy konzultációra ahol megmondják, hogy milyen eljárással és milyen költségekkel tudnak Neked segíteni, és hát nyilván gyűjtened kell rá. Ha nem jön össze, még akkor is van esély csajt találni, bár nagyon jó statisztikákra ne számíts. Figyu, szedd már össze magad, csináltasd meg a fogaid, nem élhetsz így! Részletre is lehet ám!
2016. márc. 16. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy altatásban is lehet kérni, ha annyira félsz, de ne félj már, hát nem lehetsz ilyen félős.
2016. márc. 16. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Mint írták, csináltasd meg nő nélkül is.

Van olyan fogdoki, aki amit lehet nyomat sztk-ra a többit zsebbe, így olcsóbb, és lehet azt apránként is,elromlqni sem egy nap alatt romlottak el.

Hidd el, utána nagyobb önbizalmad lesz a nőzéshez is.

Van nevető gáz olás is :), nem csak altatás.

2016. márc. 16. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt kéne felfogni kérdező, hogy nem "fogorvos vagy barátnő", hanem előbb fogorvos, aztán barátnő. Nem fogsz kelleni senkinek sem, ha ennyire gáz a fogaid állapota, pedig tehetnél ellene.
2016. márc. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!