Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon drága egy fogszabályzó?

Nagyon drága egy fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Mert szeritem nekem kéne, mivel elől nagyon szétállnak a fogaim.Jaés még annyi,hogy a barátnőm olyanokat mondogatott hogy ha fogszabályzóm lesz akkor meglazúlnak a fogaim és tök könnyen kiesnek majd. ez igaz?

2013. ápr. 18. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy meglazítja a fogsorod, hiszen másképp hogy tolná-húzná őket vissza a rendes helyükre? A másik az, hogy ettől még nem fognak kiesni.

Nekem olyan 100.000 volt a két kivehetős, meg a rögzített pár, utána 8000-8000 az alsó-felső éjszakai sín.

A fogszabályzó egy remek találmány. Élvezd ki, hogy lehet ilyet használni! :)

2013. ápr. 18. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:) És az éjszakai fogszabályzó az kb mennyi idő alatt hozná rendben? csak az felső két fogammal van baj:/
2013. ápr. 18. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szükséged van rá, akkor megfizethető. A fogszabályzó csak egy bizonyos határon belül fejthet ki erőt a fogakra - ha ezt valamiért mégis túllépi akkor előfordulhat hogy a gyökérhártyarostok (ezek tarták bent a fogat a helyén) kilazulnak és így a fog is meglazul. Ez csakis az orvoson múlik, hogy megtörténik-e.

Az éjszakai kivehető fogszabályozó az állcsontokra hat, a fogakat csak dönteni tudja (a rögzített elforgatni vagy oldalra húzni is képes a fogakat). Azt hogy melyikre van szükséged a fogszabályzós fogorvos majd megmondja.

2013. ápr. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!