Minden fogszabályzó ilyen drága?
Nekem jövőhéten rakják fel a felsőre, következő héten az alsóra. Maszekhoz járunk, átmentünk megkérdezni az sztk-ba is, de hiába olcsóbb ott lesz*rták mit akarunk, nekik csak a pénz számított.(am. ott asszem 50 000 körül lett volna 1)
Így visszamentünk a maszekhoz így kb. 200 000 lesz a kettő.
Szia! Én 14 éves lány vagyok. Nekem 2 napja rakták fel az alsófogszabályzót, és 7 hónapja a felsőfogszabályzót, szal most itthon vagyok a témában:D Sajnos tényleg nagyon drága, de azért nem annyira, mint az első írt. Igen maszekba összesen tényleg 200 000(alsó+felső), de a simában (ahová körzetileg be vagy jelentve) ott jóval olcsóbb.
Sok rizsa után végre kibököm az árát is; összesen 70 000Ft(alsó 35000 + felső 35000).
Régebben sokkal olcsóbb volt, de 2009-es törvények megvonták a 90%-os támogatást:'((
Szia!
Ha 19 vagy, akkor egyébként is mindegy lett volna, mert 18éves korig kell elkezdeni, hogy támogatott legyen.
De én is hallottam valahol, hogy még ezt is megvonják.
Egyébként 100-150 ezer a rögzített/fogsor.
Utolsónak: de Te nyilván 18 éves kor alatt csináltattad.
Felesleges bárkit is áltatni, 100 ezerből nem lehet szabályoztatni a fogakat felnőtt korban.
Minimum 350-400 ezerrel kell számolni. Minimum! Innentől a határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!