Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ennyire drága a fogszabályzó?

Ennyire drága a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Csúnyán és egyre rosszabbul állnak a fogaim. Nyugtassatok meg, hogy nem esnek ki annyira könnyen. :(

Nekem a felső fogam fáj minimálisan mozog. De volt ahol azt olvastam ez normális.

Zavar :(

Szóval lesz műtétem( nem száj) hanem egyéb, ami 200ezer ft lesz kb. tökminegy hogy milyen műtét nem ide tartozik.

Kellene nagyon a fogszabályzó, és nincs rá pénz így...

Egyik oldalon azt láttam, hogy 130 ezer forint!! Ez komoly? Elvagyok keseredve, nekünk nincs ennyi pénzünk!

Ugye nem fog kiesni, amég nem lesz rá újra pénz?

2013. jan. 26. 16:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Rossz kedvem van, hogy anyának ennyit kell rá költeni, amikor neki sincs pénze..
2013. jan. 26. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom olyan 80-100ezer körül van.
2013. jan. 26. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Az sztk-s az olcsóbb! Ha 18 alatt vagy, akkor szerintem még olcsóbb.

Magánorvosnál drágák nagyon! A 130 ezer Pesten csak a fém és az is egy állkapocsra! A porcelán, illetve zafír akár 200 ezer is lehet darabja! És még van hozzá havi aktiválási díj 5-10ezer... drága mulatság! Sajnos nekem is most lesz! Kb. 400 ezer lesz!

2013. jan. 26. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 4 éve csináltattam sima orvosnál nem magán, 18 év alatt voltam akkor volt olyan 70ezer, most ennél biztos drágább.
2013. jan. 26. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor még várni kell.. de ugye nem esik ki olyan könnyen a fog ?:O
2013. jan. 26. 18:09
 6/9 anonim válasza:
SZTKban sokat kell várni, éveket is akár. de ott 45 ezer egy fogszabi. ha allulra is kell akkor 2*45
2013. jan. 26. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem fognak kiesni a fogaid, ne aggódj! Viszont amint lesz rá egy kis keret akkor menj el felrakatni. Később nagyon sok bajod lehet belőle. De egyébként, ha magánhoz mentek nem kell egybe kiperkálni az egészet. Apránként is kilehet fizetni.
2013. jan. 29. 15:44
 8/9 anonim válasza:
Állandó vagy éjszakai kell! Nekem magándokinál porcelán 176 ezerbe került! A SZTK -s fém állandó fogszabi 50 ezer körül van az éjszakai (nekem régen volt semmit sem használt) az 20-30 körül van!
2013. febr. 2. 20:42
 9/9 anonim válasza:
Szia. Nyugi, nekem lehet, h hamarosan lesz, és a doki azt mondta, h 45e-Ft. Ha 18 év alatt vagy. :)
2013. máj. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!