Én apukámmal álmodtam, mégpedig hogy meghalt. Szerintetek ez mit jelent?
Kiskoromban, 4-5 évesen azt álmodtam, hogy apával dolgozni megyünk. ( ő gáz-víz szerelő és oda megy ahova hívják).
Egy tanyasi helyre mentünk, ahol az épület négyszet alakban fogott közre egy kis köves udvarfélét.
S ő bement a sok ajtó közül az egyikbe, és én megijedtem hogy nem jön ki nem jön ki, és előttem ekkor egy talicska féle szekér volt, de fából. S az az ajtó lassan kinyílt, és kigurult belőle egy koponya csontváza.
Aztán átugrottam egy hasonló helyre, ahol egy fogorvos akarta a bnőmet elkapni, és a nyakánál fogva sikerült is neki és kb ennyire emlékszem.
Az ilyen álmok mit jelenthetnek?
14/L
hmm
ha halálról álmodsz az vagy haláleset (családban, vagy pont az a személy)
et jelent vagy egy új kezdetet
de am lehet annó sokat ettél alvás előtt és ezért álmodtad ezt !:)
akkor megnyugodtam :))
nekünk is van álmos könyvünk, de abban csak az alapok vannak benne, mint például ha kutyával álmodsz akkor az a hűség jele, ha kiesik a fogad és vérzik akkor egy közeli rokon meghal ( ami apámnál pont elmondható, mert mindig ezt álmodja ha valaki meghal).
Az álmos könyvek nem alapulnak semmire, csak tévhitekre.
Mindenki csak maga fejtheti meg a saját álmait, nincs ilyen, hogy egy bizonyos dolog mindenkinek ugyan azt jelent.
Ezek a könyvek az emberek lehúzására jók.
ma én is azt álmodtam,hogy meghalt édesapám:(
most az egyszer örültem,hogy végre reggel lett és nem kellett tovább viselnem ezt a hatalmas terhet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!