Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen probléma egy csajnál?
Van egy csaj, akivel volt egy randink nagyon egymásba gabalyodtunk, most volt a 2. Nem volt semmi, mert azt mondta hogy rossz napja van és nem ment neki legutóbb a szex.
Azt mondta, hogy szeretőként eltudna engem képzelni, de nem akar összejönni egyébként sem hűséges fajta. És ha lesz is valami akkor azt teljes titokban. Én még anyámmal és testvéremmel lakok, így mondtam hogy ma este szabad a ház máskor kérdéses. És azt mondta erre, hogy tud olyan helyet ahol kettesben lehetünk. Szóval amiket mondott nem olyan hogy le akarna rázni.
De egyébként meg ilyet nem hallottam, hogy nem megy a szex.
Eddig is bejött, de hogy mondta ezt a titkos viszony dolgot ezzel nagyon felhúzott, egyébként nem vagyok ilyen típus, de ahogy igy beszéltünk róla, hát miért ne?
Hát azért bizonytalan mert azt mondta hogy deréktól lefele nagyon kivánja, és az esze meg mást mond. A múltkor nem tudott ellenállni, most meg igen, bár azt mondta csók sem lehet, azt most csak összehoztam.
Nem hiszem, hogy engem szégyelne, hanem az alkalmi kapcsolatot, azt mondta hogy ezért ******nak nézik az embert, ha kicsit jól akarja érezni magát.
Egyébként én nem látok benne rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!