Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen csaja egy pasinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen csaja egy pasinak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, és még nem volt csajom, és miért? mert mindenki foglalt egy csajra jut 100 pasi kb. Ha itt kiir egy huszonéves csaj hogy szeretne fiút, rögtön irnak neki több százan, és ez már átment versengésbe, akinek meg nincs az meg szenved. Mit cináljon az ?

Szinte mindenki foglalt, aki meg nem az meg bisex vagy leszbi, vagy egyszerűen nem akar pasit.

2017. okt. 1. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

most alakul a 3. barátnőm. (na nem egyszerre hihi). Gőzöm nincs mit műveltek...komolyan.

(se autó, se pénz, se lakás, se munka, se álomtest és mégis... Maaaaaaaaaaaagic o.o )

2017. okt. 1. 19:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor adjál tippeket.
2017. okt. 1. 19:31
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

jó tessék: Nem akarom megdugni elsőre, emberszámba veszem, normális vagyok, odafigyelek rá, elhajtom az idiótákat, magamat adom és olyanokkal foglalkozom, akik hozzám hasonló beállítottságúak. Ezentúl nagyjából pontosan tudom milyen nőt keresek és eszerint mozgok.

Plusz nem mondok olyat h nincs jaj miért nincs stb.

am meg nemtom. sose értettem ezeket a 40 éves szűz típusú kérdéseket...őszintén mondom, nem beszólásból.

11 voltam

2017. okt. 1. 19:34
 14/22 A legrosszabb ***** válasza:
Minek akarsz te nőt? Csak a gond van velük...
2017. okt. 1. 19:37
 15/22 anonim válasza:
59%
És hova jársz? Munkahely / iskola? A szobádból nem is fogsz találni csajt. Tény, hogy nem egyszerű dolog manapság. Elég gyengék lettek az emberi kapcsolatok, de ez nem azért van, mert kevés lány születik.
2017. okt. 1. 19:38
 16/22 A kérdező kommentje:
érdekes módon én se akarom megdugni. Virágot vettem nekik, csokit, a sjaát pénzemből, sose bezsélek sze. témákról. és barátként kezeltek csak. Pont azért mert jófiú vagyok.
2017. okt. 1. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Ekkora bszott önbizalmam lenne, hogy azt hinném, minden rossz azért történik velem, mert jó ember vagyok, a világ meg egy csúnya hely. Komolyan, ez valami isten komplexus vagy mi a manó?
2017. okt. 1. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy egy nőre jut 100 pasi, meg hogy kevesebb nő születik, mint férfi? Ez melyik bolygó? Itt nálunk (Föld nevű bolygó) ez pont fordítva van.
2017. okt. 1. 20:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan legyen csaja egy pasinak?"

Talán ez a hozzá állás. Én, soha nem akartam magamnak egy csajt.

Én, egy szerethető és szerető nőt akartam mindig magam mellé, egyenrangú társnak.

Nem csak úgy egy csajt dugni, hogy legyen.

2017. okt. 1. 20:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Előző: uyganazt akarom én is, de nem találok. Engem a szex érdekel pl. utoljára:D e normális lányt nem találok, mert aki nomrális az foglalt. tegyük fel én allergiás vagyok a cigifüstre, pl olyan lány nem kell aki cigizik, mert énse cigizek. Nem iszok alkoholt, amire büszke vagyok részeg sem voltam soha, de mégsem találok nomrális szerethető lányt. Egyszerűen mindeki foglalt, és pont a lányok választják azokat a nagyképű alfahímes pasikat akiknek csak adu..ás kell semmi más. Az ilyenek akik meg normális srácokat meg általában észre sem veszik.
2017. okt. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!