Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen csaja egy pasinak?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és még nem volt csajom, és miért? mert mindenki foglalt egy csajra jut 100 pasi kb. Ha itt kiir egy huszonéves csaj hogy szeretne fiút, rögtön irnak neki több százan, és ez már átment versengésbe, akinek meg nincs az meg szenved. Mit cináljon az ?
Szinte mindenki foglalt, aki meg nem az meg bisex vagy leszbi, vagy egyszerűen nem akar pasit.
Nőként, ugyanilyen helyzetben vagyok, nem lehet általánosítani.
2017. okt. 1. 19:15
3/22 anonim válasza:
Járj el sokat otthonról. Ahová csak tudsz, kocsmákba (nyilván a normálisabb fajtájúakról beszélek, ahol sok a fiatal) klubbokba, különböző rendezvényekre stb. Vigyél haverokat is úgy még jobb. Hol laksz? Biztos van valami normális hely ahol lehet ismerkedni.
2017. okt. 1. 19:15
4/22 anonim válasza:
1. Lépés, hogy ne írjon ki ilyen kérdéseket. Nem troll vagyok, komolyan mondom. Most nekem sincs barátnőm, de mivel férfi vagyok, nem kell megkérdeznem senkitől, hogy mit kell tennem azért, hogy legyen. Ha te nem tudod, akkor még nem vagy férfi, csak egy rinyagép. Ezt nem bántásból mondtam, de gondold át.
2017. okt. 1. 19:16
5/22 anonim válasza:
Társkeresés részen sokan leírták már a tippeket, de vannak, akiknek nem sikerül, ahogy nekem sem :( Majd leírják ide is a tutit, de nem hiszi el sok ember, hogy vannak akik senkinek se kellenek(ahogy mondani szokták a kutyának se), alapjában normális kinézetű fiúk, pasik.
Alapjában hamar véget ér a történet, a kiszemelt közli egyértelműen, hogy nem vagyok bejövős, az ő esete és kész. Gondolom a kérdező is így van.
2017. okt. 1. 19:18
6/22 anonim válasza:
#4 te meg gyökér vagy. Nem bántásból mondom, gondolkodj rajta...:D
2017. okt. 1. 19:19
7/22 A kérdező kommentje:
" Most nekem sincs barátnőm rinyagépnek"
Benne vana mondatodban, hogy MOST nincs, tehát volt, csak most nincs.
Én nem rinyálok mivel nekem, nem volt sem a múltban sem a jelenben és a jövőben sem nagyon, mert minél jobban idősődők vagyis megy az idő. annál jobban fog menni még nehezebben.
Kocsmákba nem járok, diszkokban teli van .. inkább nem mondom ki. Aki normális meg jó az meg foglalt, vagy nem akar pasit.
2017. okt. 1. 19:22
8/22 anonim válasza:
#4 vagyok. Átgondoltam, és nem érzem magam gyökérnek. Attól, hogy nem tetszik egy válasz, még lehet igaz.
2017. okt. 1. 19:22
9/22 anonim válasza:
Attól mert nem gondolod magad gyökérnek, az maradsz. Ez az isteni igazság. Igaz. Stb meg minden hogy a te agyacskád is felfogja...:D
2017. okt. 1. 19:23
10/22 A kérdező kommentje:
De legalább ezért gyártják már a szexrobotokat. aza baj, hogy nagyon kevés lány születik és van is főlega huszas éveiben járo csajokból. Kevés van. Sok fiú születik, kevés a lány. Később ez Ázsiában már nagyon nagy az arány a fiúk javára. Ezért vannak a háborúk is, többnyire, az emberben van egy biólógiai szükséglet dúlnak a hormonok, ha ez nincs meg akkor, feszült lesz a férfi ingerlékeny, ideges, ez váltja ki. Ilyen prostihoz pedig nincs gusztusom elmenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!