Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért vagytok ennyire bunkók?
Teljesen megértem, ha nem azonosak a céljaink, vagy nem kölcsönös a szimpátia. Én sem tetszhetek mindenkinek személyesen, meg a stílusom sem.
Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy ha már randizunk, és ha már 2-3-4 órát normálisan elbeszélgetünk, kémia ide vagy oda, akkor miért nem képesek az emberek megmondani a végén, hogy nem. Helyette megy az ígérgetés, a "majd beszélünk" és társai, függetlenül attól, hogy volt csók vagy sem. Aztán többet soha nem keresnek.
Nem leszek ettől depressziós, és veszem a lapot ennyiből is, de nem tudom felfogni, miért kell így random lelépni, ha emberileg szerintem jól kijöttünk. Ahhoz ragaszkodom, hogy a randi után ő keressen, mert úgy gondolom, ez a férfi dolga. Én nem akarok nyomulni, nem akarok nő létemre udvarolni, és úgy gondolom, elég pozitív visszajelzést adok ahhoz, hogy ha tetszem neki, ennyit legalább lépjen. Később nem kell, de legalább az első személyes találkozó után..
Nem tartom magam sem ronda nőnek, sem bunkónak vagy unalmasnak, hogy ez legyen már hatodszorra a vége. És nem térek el attól, aki a képeken vagyok, általában effektek és más csalás nélkül mutatom magam, hogy ne legyek csalódás. Sok férfinak tetszem a visszajelzések alapján, mégis megreked a dolog ezen a ponton... Nem tudom, miért nem tud valaki egyenes lenni, ha már én is az vagyok vele. Volt, hogy már előre mondtam az illetőnek tréfásan, hogy "ugyan már, majd elköszönünk, én hiúságból nem fogok írni, te pedig úgysem keresel, mert nem tetszem". Mindig ment sma "dehogyis", és mindig ez lett a vége.:D
Nem mondom, hogy az ember legyen huszonévesen férfi, mert túl nagy elvárásnak tűnik. De nem gondoltam volna, hogy embernek lenni is az.🤔
"Másrészt, most nem azért, de arra miért magamban kéne kerrsnem a választ egyáltalán, hogy valaki bunkó?"
Ha egy ember bunkó veled, akkor az az ő szégyene.
Ha az összes, akkor igenis el kellene gondolkoznod azon, hogy mi lehet a háttérben, hogy azokat az embereket te választottad randira, hogy miért olyanokkal mész el, akik bunkók, hogy mi lehet a háttérben, amit Te bunkóságnak veszel, hogy mindegyik eltűnik
Kedves gyerekek.
Az első hozzászólót szaknyelven úgy nevezzük, hogy: Dühős Feminista.
Példányszáma egyre nagyobb, és ütemesen növekszik. Célja nincs, csak másokat okol a saját múltbéli balszerencséi miatt, ezért generált szorongással terjeszt hamis látszatképeket.
Kedves gyerekek. Kerüljétek az ilyet. Jó éééjszakát!
Ez bunkó viselkedés lenne? Bunkó viselkedés kidurrantani egy gyerek lufiját, gratulálni a közelgő gyermekáldáshoz egy kövér nőnek, nem köszönni a boltban az eladónak... stb.
Amit leírsz, az szerintem nem bunkó viselkedés, inkább konfliktus kerülő magatartás. És hogy miért ilyenek? Azt tudom leírni, hogy én miért lennék/voltam ilyen. Így egyszerűbb. Mindig benne van a pakliban, hogy visszakérdeznek, hogy "De miért?" (Ábel takarodj!) és abból könnyen lesz/lehet vita, kínos helyzet, amit nem mindenki szeret. Én pl. nem szeretek magyarázkodni és a kínos helyzeteket is nagy ívben kerülöm. Ráadásul ha a lány esetleg valóban kedvelt (amit félreérthetetlenül kimutatott), akkor azt gondolom, hogy így kevésbé gázolok a lelkébe, mintha egy hívás (ilyen témájú üzenetet küldeni mekkora bunkó dolog lenne, nem?) keretein belül elmondanám, hogy ez bizony nem fog menni.
Nekem legalábbis szarabbul esne, mintha szó nélkül lépne le valaki. Utóbbi rombolja az egómat, míg az első esetben lehet, hogy csak azért nem keres, mert elütötte a villamos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!