Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért vagytok ilyen bunkók facebookon?
Nem arra gondolok, hogy cseteljetek a lánnyal éjjel-nappal, de olyat miért csinálnak egy csomóan, hogy egy-két napra csak úgy eltűnnek, nem is írnak vissza, vagy az utolsó pillanatban mondják le a találkát, holott fél percbe kerülne megírni időben, hogy mégse lesz jó...aztán újra előbukkannak, és bókolnak meg kedveskednek, mintha mi sem történt volna??
Nem csak én, sok barátnőm folyton így jár, kezdem azt hinni, nincs is már normális pasi, de komolyan....
20/L
Nekem nem fér bele! Aki ezt csinálja, az engem sem érdekel többet.
Nem facen ismerkedek, de akik már találkozgatnak meg minden, nyilván ismerősök facebookon, és ott is beszélnek néha.
egy férfinek egyszerre több nővel is foglalkoznia kell
türelmetlenek és cseppet sem vagytok megértőek.
tudod milyen nehéz 4 5 lánnyal üzengetni,találkozgatni? ezt leszervezni?és összehangolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!