Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jómódú lányok, rátok is nyomulnak kategóriakkal alsóbb szintű srácok?
Van a házunhoz közel egy kis ABC, ahová gyakran bemegyek hazafelé apróságokért, a kasszás srác pedig mióta ott van, nyomul rám. Egyszer konkrétan is bepróbálkozott, akkor elég határozottan leépítettem (kicsit talán bunkó is voltam), azóta egy picit visszavett, de még ha nem is olyan bátran, de azóta is nyomulgat.
Nem ő a tulaj, ezt biztos forrásból tudom, nem is családtag, csak egy mezei alkalmazott.
Mi járhat a fejében? Látszik rajtam, hogy gazdag, értelmiségi családból származom, általában nem is ilyen fiúk udvarolnak nekem. Nektek is vannak ilyen kéretlen hódolóitok?
Én is jómódú családból származó nő vagyok. De az hogy mezei alkalmazott?! Anyukám te csak egy újgazdag felkapaszkodott jómódú vagy! Mert azok nézik így le a másik embert. Ha nem lenne "a mezei alkalmazott" te nem lennél kiszolgálva.
Én is jómódú családból származom, vagyis született jómódú vagyok, nem mindegy ám, hogy csak felkapaszkodtunk, de nálunk megtanították, hogy aki csak kétkezi munkás sem szabad lenézni és ilyen tiszteletlenül beszélni. Egy jómódú családban megtanították hogy kell viselkedni, megjelenni, beszélni és tisztelni "a mezei alkalmazottat, nem lenézni a nem jómódú embereket. Szép estét!
Párkapcsolati szempontból???
Nem, te azt nézed hogy hol dolgozik, azaz te neked csak a pénz számít.
Ha neked nem tetszik, akkor sem így kell mondani hogy alsóbb szintű, mert ugyanolyan ember mint te, ha nem jobb.
Az meg hogy értelmiségi, az nem csak egy gazdag családból származó lehet!!
A kérdésed pedig nagyon provokatív, és valószínüleg most csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!