Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig idős férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig idős férfiak nyomulnak rám?

Figyelt kérdés
Nincs bajom velük, tényleg, egyszerűen csak nem tudok vonzódni olyanhoz, aki nem az én korosztályom. És rendszeresen ilyenek találnak be. Tudom, nem minden a külső, de igenis fontos a vonzalom szempontjából és nekem abszolút nem fekszik 20 évesen az, ha a párom 30 vagy több. A legtöbbjükön érződik is, hogy nem vagyunk egy világ, nem olyan spontánok, nem olyan "optimisták" és ez engem zavar. Félreértés ne essék, én is hosszú távú kapcsolatot keresek és nem vagyok az a tipik mai bulisuna, de nagyon érződik, hogy mások a tervek. Úgy értem, az nekem már baj, ha valaki 30 évesen nem akar gyereket és nem tett le semmit az asztalra, viszont én meg még nem tartok ott, hogy erre "alkalmas" legyek, előttem van a tanulmányaim nagy része és sorolhatnám. És egyáltalán nem akarok senkihez odaköltözni, ez pedig megint olyan, amit hajszolnak. Ennek ellenére a korombeliek annyira nem keresik a társaságom, az idősebbek meg úton-útfélen rámcuppannak és bepróbálkoznak. És semmi illetlen nincs benne (általában), de egyszerűen nekem sok a 8-10 év különbség is.
2017. máj. 28. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy 30-asnak nézel ki?-)
2017. máj. 28. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
A mai fiatal lanyok,koran öregednek,eleg vén feje nemelyiknek!
2017. máj. 28. 12:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Elkérik sok helyen a személyimet is, mer nem hiszik el...:) Kizárt
2017. máj. 28. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi probléma, mármint, hogy a saját korosztályoddal akarsz ismerkedni. Sőt, ez tán így a jó, ha te tényleg nívós kapcsolatot akarsz és nem valami lazább dolgot.

Viszont nem értek egy dolgot. Ha neked fontos a külső, és összekötöd az életkorral, akkor az számomra annyit jelent, hogy a harmincasok jó részénél látod, hogy annyi, ezért nem is vonzanak, de ha nem vonzanak, akkor hogyan kerülnek szóba a tervek, egyáltalán, hogyan jutsz el odáig, hogy beszélj velük ilyen, hogy is mondjam, privátabb témákról?

2017. máj. 28. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Van, hogy sima ismeretségből indul. Sok emberrel beszélek, nekem megszokott az ellenkező nemmel is barátkozni. Illetve diákként is dolgoztam együtt 30-40-esekkel is, meg gyakorlaton is voltam ilyen helyeken. Aztán általában az a vége, hogy randizhatnánk és társai, holott abszolút nem közeledtem hozzá úgy, mint nő.
2017. máj. 28. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:

most mi a kérdés?

hajtanak rád a 30-as férfiak, baj? mert nem hinném.

szerintem ez neked nagyon is imponál.

leírtad hogy nem kell ez a korosztály, léphetünk is tovább.

2017. máj. 28. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Még Te sem ismered magad, örülj neki, hogy legalább az idősebb pasik meg akarnak ismerni!
2017. máj. 28. 13:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Miért ne ismethetném magam? Mert fiatal vagyok? Egyébként nagyon el van tévedve a másik nem, ha azt hiszi, hogy az imponáló bárkinek, ha olyanok találják be, akik neki nem az esetei és nem alar nekik tetszeni. Legalábbis nekem nem simogatja az énképemet, ha az bármilyen lépést tesz felém, akinek nem is akarok tetszeni és nem is akartam soha.
2017. máj. 28. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Értem, de miért zavar az, ha randizni hív?

Nézd, az, hogy ki, mit vesz közeledésnek vagy érdeklődésnek az tényleg relatív, ha nincs kiírva a homlokodra, pontokba szedve, hogy mit teszel ha te tényleg ismerkedni akarsz, akkor nagyjából Isten a megmondója annak, hogy nálad mi számít bele ebbe.

Én nem vádollak semmivel, de bizonyosan oka van, hogy rendre rád repülnek, biztos van valami a viselkedésedben, ami löketet ad az embereknek irányodba.

Nézd, szerintem - és ezt biztos te is be fogod látni - teljesen felesleges 30-40 éves emberekkel barátkoznod, mert mint írtad, más a gondolkodásmód, másfelől pedig még ha ismerkedési téren sem a korosztályod, akkor tényleg csak egy felesleges kör, hogy így komázzál.

2017. máj. 28. 13:39
 10/12 A kérdező kommentje:
A saját korosztályom meg alig/nem vevő rám. :D Nem azzal van a baj, hogy ők igen, hanem azzal, hogy szinte csak ők.
2017. máj. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!