Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig idős férfiak nyomulnak rám?
Nincs ezzel semmi probléma, mármint, hogy a saját korosztályoddal akarsz ismerkedni. Sőt, ez tán így a jó, ha te tényleg nívós kapcsolatot akarsz és nem valami lazább dolgot.
Viszont nem értek egy dolgot. Ha neked fontos a külső, és összekötöd az életkorral, akkor az számomra annyit jelent, hogy a harmincasok jó részénél látod, hogy annyi, ezért nem is vonzanak, de ha nem vonzanak, akkor hogyan kerülnek szóba a tervek, egyáltalán, hogyan jutsz el odáig, hogy beszélj velük ilyen, hogy is mondjam, privátabb témákról?
most mi a kérdés?
hajtanak rád a 30-as férfiak, baj? mert nem hinném.
szerintem ez neked nagyon is imponál.
leírtad hogy nem kell ez a korosztály, léphetünk is tovább.
Értem, de miért zavar az, ha randizni hív?
Nézd, az, hogy ki, mit vesz közeledésnek vagy érdeklődésnek az tényleg relatív, ha nincs kiírva a homlokodra, pontokba szedve, hogy mit teszel ha te tényleg ismerkedni akarsz, akkor nagyjából Isten a megmondója annak, hogy nálad mi számít bele ebbe.
Én nem vádollak semmivel, de bizonyosan oka van, hogy rendre rád repülnek, biztos van valami a viselkedésedben, ami löketet ad az embereknek irányodba.
Nézd, szerintem - és ezt biztos te is be fogod látni - teljesen felesleges 30-40 éves emberekkel barátkoznod, mert mint írtad, más a gondolkodásmód, másfelől pedig még ha ismerkedési téren sem a korosztályod, akkor tényleg csak egy felesleges kör, hogy így komázzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!