Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szeretitek, ha hercegnőként bánnak veletek a férfiak?
Arra értem, ha ismerkedési fázisban vagytok egy férfival és így kezel titeket.
A kérdést azt juttatta eszembe, hogy mostanában sok olyan választ olvastam nőktől, hogy "nem, ez nem kell, elég, ha simán csak emberként kezel".
Ha "csak" emberként kezel, akkor abból hogy tudjátok azt érezni, hogy különlegesek vagytok a számára? Mert a nőknek erre az érzésre szükségük van.
Próbáljuk már meg ezt letisztázni. Akkor a hercegnőket megillető bánásmód nyerő a hölgyeknél vagy sem?
Ezt sajnos maguk se tudják, mint ahogy sok mást sem az ismerkedésben.
Ezt csak azok a férfiak tudják elmondani akiket lepattintottak, a nők, vagy éppen megszerezték a nőt, és megtapasztalták mit hogy.
Nem nyerő, és sosem lesz az. Különbözőek a lányok, van akinek túl sok, van akinek nyálas, van aki nem igényli egyáltalán. De ezzel nem fog senki bevágódni, az biztos.
F
Az a baj, hogy tudatosan igen, az jönne be, aki tisztel, megbecsül, de valahogy mégis mindig olyanokba zúgok bele, akik rosszfiúk. Remélem ezt egyszer kinövöm, mert túl sok jóra nem vezet, kapcsolat céljából :D
20L
Valaki leírhatná mit jelent a hercegnői bánásmód mert ezt soha nem értettem.
Ami engem illet én azt szeretem ha figyelnek rám lehet a pasival beszélgetni nagy kínos csöndek nélkül lényegében bármiről ha figyel olyan formaságokra mint hogy néha megdicsérje a ruhám hajam stb és szeretem ha előre engednek kinyitják az ajtót ilyesmi. Szeretem ha a srác nem egy barlangban nőtt fel és megtud értelmesen szólítani és nem erőszakolja rám magát. Erre jó példa a párom. Ami nagyon megfogott benne hogy mindig figyelte mire hogy reagálok nem támadott le. Az első csókunkra nem is emlékszem viszont az első majdnem csókra nagyon. Meg volt az érzés a hangulat elkezdett hajolni felém de a végén megadta a lehetőséget hogy döntsek csók lesz vagy csak megpuszilom. Ha az első adandó alkalommal nyomul nem jövünk össze.
Ne hallgass Erikára, hazudik. A prolik nem is ismerik a "kommunikálni" szót. Max azt szövik bele két anyázás közé, hogy "infravörösgázkromatográfiástömegspektrométer". :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!