Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szeretitek, ha hercegnőként bánnak veletek a férfiak?
Arra értem, ha ismerkedési fázisban vagytok egy férfival és így kezel titeket.
A kérdést azt juttatta eszembe, hogy mostanában sok olyan választ olvastam nőktől, hogy "nem, ez nem kell, elég, ha simán csak emberként kezel".
Ha "csak" emberként kezel, akkor abból hogy tudjátok azt érezni, hogy különlegesek vagytok a számára? Mert a nőknek erre az érzésre szükségük van.
Próbáljuk már meg ezt letisztázni. Akkor a hercegnőket megillető bánásmód nyerő a hölgyeknél vagy sem?
Vannak, csak ha egy férfi így bánik egy nővel, akkor "nem igazi férfi". Tapasztalat :)
Szerintem van egy nagyon vékony határvonal az ízlésesen romantikus és a tolakodóan nyálas viselkedés között. Az utóbbit nem preferálom, mert nem szeretem a giccset, csicsát, nyálasságot, túlféltést, és azt sem szeretem, ha úgy kezelnek, mintha a férfi nélkül nem lennék képes semmit sem megcsinálni / állandó "megsegítésre" lenne szükségem, kvázi gyerekszintre levisznek. Utóbbi dolgokat úgy értem, hogy az nekem zavaró, ha a cipőmet nem tudnám egyedül bekötni, mert odaugrana a férfi, hogy jaj, ő azt is beköti nekem. Lehet, ezt az hozza magával, hogy dolgozó nő vagyok, lehet, hogy személyiség, nem tudom.
Szóval az nekem pl. taszító, ha mindent helyettem akar megcsinálni, minden csip-csup "veszélytől" véd, és hülyét kapok a rózsaszirommal beszórt ágyikótól meg a nyálas, erőltetett versikéktől.
Ellenben az fontos, hogy különlegesnek érezzem magam. De ott nekem az is bőven jó / elég / tökéletes, hogy meglepetésből hoz nekem valami nyalánkságot, ha lemegy vásárolni. Vagy szülinapomra valami nagyon eltalált ajándékot ad, amiből látom, hogy ismer. Hogy, ha nem élünk még együtt, hazakísér program után, még ha neki kitérő is. Hogy szervez közös programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!