Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig idős férfiak nyomulnak rám?
Figyelt kérdés
Nincs bajom velük, tényleg, egyszerűen csak nem tudok vonzódni olyanhoz, aki nem az én korosztályom. És rendszeresen ilyenek találnak be. Tudom, nem minden a külső, de igenis fontos a vonzalom szempontjából és nekem abszolút nem fekszik 20 évesen az, ha a párom 30 vagy több. A legtöbbjükön érződik is, hogy nem vagyunk egy világ, nem olyan spontánok, nem olyan "optimisták" és ez engem zavar. Félreértés ne essék, én is hosszú távú kapcsolatot keresek és nem vagyok az a tipik mai bulisuna, de nagyon érződik, hogy mások a tervek. Úgy értem, az nekem már baj, ha valaki 30 évesen nem akar gyereket és nem tett le semmit az asztalra, viszont én meg még nem tartok ott, hogy erre "alkalmas" legyek, előttem van a tanulmányaim nagy része és sorolhatnám. És egyáltalán nem akarok senkihez odaköltözni, ez pedig megint olyan, amit hajszolnak. Ennek ellenére a korombeliek annyira nem keresik a társaságom, az idősebbek meg úton-útfélen rámcuppannak és bepróbálkoznak. És semmi illetlen nincs benne (általában), de egyszerűen nekem sok a 8-10 év különbség is.2017. máj. 28. 12:54
11/12 anonim válasza:
# 10
Talán, azért felednek kortársaid, mert annyit vársz el tőlük, mint egy idősebbtől és ez baromira látszik rajtad minden szempontból.
12/12 anonim válasza:
Talán félsz a saját korosztályodtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!