Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nyomulnak így a fiatal lányok? Nekem ez sok!?
Mar nem eloszor tapasztalom hanem iden ez a harmadik ilyen eset! Eddig nekem a fiatalabb lanyok jottek be ugy 20ig bezarolag de lehet ezt mostmar elengedem. (Amugy 23 vagyok nem pedomaci vagy ilyesmi)
Mar megint az volt, hogy beszelgetni kezdtunk, most epp facebookon aztan talalkoztunk/randiztunk minden egesz jo volt, csok stb megvolt. Aztan en mar kicsit kieresztenek, erre ramkattant. Folyton irogat, hogy "haho" "mizujs, unatkozom" stb. Aztan kovetkezo randira mar majdnem nem mentel el mert mar elcseszte mert megsertodott(!!!) hogy en csak este erek ra mert elotte mas programom volt. Aztan engem mar nem is erdekelt irtam jo akkor ne talalkozzunk, de akkor egybol atvaltott mezesmazosba hogy jaj hat o akar talalkozni, gondoltam ebbe a ruhaba megyek: es akkor kuld kepet ilyen nagyon csini feszulos farmeres szettrol mondom magamba najo. A randi az megint csak jo volt bar ott is kis flegma volt neha, de utana amit lerendezett?! Beszelgetni akar egesz nap, felhivni stb, nekem meg err egyalaltalan nincs idom se kedvem, aztan at akar jonni vagy en menjek at jaj mikor talalkozunk megint. Aztan besertodes ujra valamin. Itt zartam le mert nem ez az elso ilyen esetem, hogy kikapcsolom a telom estere aztan reggel 72 uj uzenet (most ki olvasna vegig egyaltalan ugyis csak rinyal) ugyhogy mondtam neki hogy jo akkor hagyjuk az egeszet es azota nem neztem meg. De nem is akarom mert a gondolat is lefaraszt. Amugy tok lett volna kedvem a lanyhoz, szimpi volt, csini stb. De minek kell ez? Engem ezzel a vilagbol ki lehet kergetni komolyan mondom. De irtam hogy nem egyedi eset, jartam mar igy tobbszor.
En fogok ki rosszul vagy ez bevett szokas? Hol vannak a normalis lanyok? Akikert nekem kene futni? Arra gondoltam ha igazan tetszene es megfogna (mert olyan kulonleges, szep, ertelmes lany) akkor ilyen gondom nem lenne, csak lehet ok nem megfeleloek es ezert nem is fercelek belejuk energiat? Tudom ez nagyon ficsurosan hangzik mert masnak meg noje sem volt de vegulis nekem sincs...pedig szeretnek.
Miért van olyan érzésem, hogy egy bizonyos típusnál próbálkozol/próbálkozik nálad?
Nem akarok senkit sem megsérteni, de nekem a leírásból azonnal egy ilyesmi lány ugrott be:
Mert ha valaki nagyon szeretne valakit, akkor hajlamos kicsit túltolni a szekeret. Én emlékszem, amikor összejöttünk a párommal, majd belegebedtem, hogy visszafogjam magam, ő keressen, ő teperjen egy kicsit, ő kezdeményezze a komolyabb "mi lesz velünk", avagy "mit érzünk egymás iránt" témákat. Nem akartam rá erőltetni magamat és a taktika be is jött, de iszonyat kemény ellenállni olyankor, amikor még legszívesebben non-stop vele lettem volna. Aztán azóta együtt élünk és örülök, ha van két óra nyugtom tőle, de ez már más téma... :D
A lényeg, hogy kislányokra buksz, akik még nem jutottak el odáig agyban, hogy kontrollálni tudják az érzéseiket. Nagyon akarnak és ez "rátelepedésben" jön ki.
Volt egy barátnőm régen, mindig felhívott, nem tudtam felvenni, vissza hívtam, azt; "sose tudlak felhívni, sose veszed fel" és nem hitte el, hogy azért hívom vissza mert szerettem éppen stb. :)
Nem tudom milyen típussal próbálkozol.
Huh azért relatív sok rövid kapcsolatom volt, érdekes dolgokat meg tudtam tapasztalni, egyik lányt sajnálom, hogy rosszat mondtam neki (meg gyerek fejű voltam sajnos). Ő nagyon édes volt, meg szép is, egy hiba volt vele, hogy 1-2 "apróság" volt ami zavaró volt a testén.
A vicc az volt, hogy még magasabb volt mint én (ő 175 vagy 178 én meg 172) és még pluszba tűsarkúba jött, na ezt nagyon bírtam)
Bár csak megismerhetnék most valakit :)
Azzal van a baj, hogy gyerekekkel próbálsz kapcsolatba kerülni. Nem jogilag, hanem agyilag értve.
Én is azt tapasztaltam, hogy akivel jól elvagyok, az 30 éves, aki meg hozzám lenne való kor alapján, az mind gyerek, mint amilyet te is írtál. El is engedtem a témát egy időre, várok, míg a 30-as korosztályhoz "öregszem".
Szóval felnőttként olyannal beszélsz, aki megsértődik?
Babazsúúúúr.
Bezzeg rám nem nyomul így senki. Pedig én örülnék neki. :D.
Kislányok még. Érzelmileg és agyilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!