Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jómódú lányok, rátok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jómódú lányok, rátok is nyomulnak kategóriakkal alsóbb szintű srácok?

Figyelt kérdés

Van a házunhoz közel egy kis ABC, ahová gyakran bemegyek hazafelé apróságokért, a kasszás srác pedig mióta ott van, nyomul rám. Egyszer konkrétan is bepróbálkozott, akkor elég határozottan leépítettem (kicsit talán bunkó is voltam), azóta egy picit visszavett, de még ha nem is olyan bátran, de azóta is nyomulgat.

Nem ő a tulaj, ezt biztos forrásból tudom, nem is családtag, csak egy mezei alkalmazott.

Mi járhat a fejében? Látszik rajtam, hogy gazdag, értelmiségi családból származom, általában nem is ilyen fiúk udvarolnak nekem. Nektek is vannak ilyen kéretlen hódolóitok?

2017. szept. 29. 16:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
provokatőr
2017. szept. 29. 16:41
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Kedves szűz srác, aki a többi szűz srácot igyekszik itt rábírni a nőgyűlöletre! Máskor kevésbé átlátszóan ;)

22/L

2017. szept. 29. 16:44
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
Mekkora egy szánalmas k... vagy. Mi az, hogy kategória. Meg milyen jogon nézel le másokat, mert a rohadt szüleid gazdagok? Nem a te pénzed, hanem az övék. Te csak azért nem vagy szegény, mert nem dobnak pénz nélkül az utcára. De megérdemelnéd!
2017. szept. 29. 16:46
 4/26 A kérdező kommentje:
Kettes, nem vagyok szűz srác és nem értem, mi köze a kérdésemnek a nőgyűlölethez? Csak érdekelt, ez gyakori dolog-e.
 5/26 anonim ***** válasza:
27%
Rám nagyon ritkán szoktak ilyenek nyomulni, leginkább egyetemista/szintén jómódú srácok szoktak megtalálni, de ha mégis bepróbálkozik egy általad említett pasi, amint kiderül, hogy egyetemista vagyok, máris jön a "nem vagyunk egy szinten" szöveg és azzal máris elmegy a kedvem tőlük. Ki szereti hallgatni az önsajnálatukat?
 6/26 anonim ***** válasza:
72%

Miért önsajnálat az, hogy közli, nem vagytok egymáshoz valók. Tudja valószínűleg azt, hogy úgy se ugyan azon dolgok érdekelnének titeket. Amúgy meg az hogy valaki egyetemista vagy sem, szart sem jelent és nem is ér semmit.

Sok olyan van aki egyetemmel szarabbul keres mint egy szakmunkás.

2017. szept. 29. 16:49
 7/26 anonim ***** válasza:
26%
Megint egy kérdés, ami, újra csak abba erősít, a nők csak szexjátékszernek valók.
2017. szept. 29. 16:53
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
7.: anyád is az? :D
2017. szept. 29. 16:55
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

Napi provokatív kèrdès

Csak azèrt kommentelek, hogy este , mire kitör a balhè, könnyen megtalaljam majd.

Kèrdező, ha nem fèrfi ès/ vagy troll vagy, normális nőkènt, az egèsz női nem nevèben èn szègyellem magam helyetted.

Btw. Akiknek nincs házvezetőnőjük, aki a vásárlást intèzze, nem gazdagok...:/ :D

2017. szept. 29. 16:55
 10/26 anonim ***** válasza:
63%
#7 arról nem a lányok tehetnek, hogy kevés vagy nekik :D
2017. szept. 29. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!