Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha 38 évesen valaki a szüleivel él?
Hat, ritka helyzet, de ha valoban kedves, intelligens empatikus es neked tetszik, akkor egy probat meger, csak ne rohanj bele gyorsan se osszekoltozesbe, se gyerekvallalasba.
Az en parom 34, es a szuleivel el. Ez engem is elrettentett. Viszont kollegiumban lakott fosuli alatt, utana meg 2 evet Irorszagban ismerosokkel. Nem koltozott meg el, mert nem latta szukseget, facer, baromi nagy hazuk van, a munkaja kozel. Miota jobban ismerem, tudom, hogy ettol meg nem mamahotel-ben lakik, nem anyuci pici fia, , nagyon is ugyes, talpraesett ember, sokmindent megszerel, gondoskodik a haz koruli teendokrol, noszogatas nelkul, a konyhaban se veszik el, es igenyes, ad magara.
Az, hogy meg szuz es nem volt meg hosszu kapcsolata...nos ez jobban elrettentene, igyekeznek megtudni, mi az oka. Van kollegam, 31 eves, intelligens, egyetemet vegzett ferfi, o vallasi okokbol szinten csak a hazassag utan akar szexet, szigoruan eliteli a mas eletmodot. Miota ismerem, nincs baratnoje, oszinten, eleg radikalis nezeteket vall sokmindenben - erkolcsi szempontbol ugyan helyeseket, de mar tulzottan, nem tudom , hogy ez, vagy a kompromisszumra keptelen jelleme riasztja e el a noket, vagy csak siman nem ismerkedik, vagy nincs szerencseje.
38 és szűz ? Nem lehet aszex és nem tud róla.
Am annyiban igaza van a 4-esnek h MO-n olyan "ku....a jók" a fizetések h ha v kinek saját háza /lakása van az már luxus.
Diplomával kap az ember átlag 150-et.
Ha valaki a szüleivel él nyilván anyagi okból teszi.
Mellesleg elvileg a mai 20-n 30 évesek FELE így él.
A döntés meg a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!