Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakoriak az érzelmileg talpraesett lányok?
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a lányok nagyon kis esetlenek érzelmileg. A párkapcsolataim is abból álltak, hogy én oldottam meg kettőnk problémáit. E mellett mindenhol önbizalomhiányos, vagy vmilyen komplexusos lányt látok. Először azt hittem, hogy ez vele járója, hogy ha az ember barátnőt keres, de bennem él egy naiv remény, hogy azért vannak kivételek.
A ti köreitekben mennyire gyakori, vagy találkoztatok már egyáltalán olyan lánnyal, aki összeszedettebb érzelmileg? Vagy csak a legendákban létezik?
Lányok véleménye is érdekel önmaga személyiségéről.
Én vagyok az élő példa! :D Utálok sminkelni, csak nagyon ritkán szoktam, ha olyan alkalom van. Van önbizalmam, nem nyekergek vékony létemre, hogy kövér vagyok. És nincs semmi komplexusom.
21N
Úgy általában az emberekből ritka az ilyen.
De jó hír: vannak ilyenek, lányok, nők is. A barátnőm ilyen, pont ezért vagyunk együtt. És ismerek még egyet-kettőt rajta kívül is.
Én aligha 5 ilyen lánnyal találkoztam eddig életemben. 😂 Nem lakhatsz lányokkal teli környéken. Városi lányok ezért jók, falusiak azért. Alig ismerek párat, akinek éget tengeri problémája lenne. Azzal meg 100, hogy nem fogsz találkozni. xD
Az én személyiségem normális. Vagyis akikkel találkozom, azoknak 95%a a barátom lesz. De még az úgymond ellenségemmel is beszélő viszonyban vagyok.
Nem kéne így hozzáállnod a normális lányok hogy, mint akik csak a mesékben léteznek.
"Sok kommentelő tisztában sincs mit jelent nőnek lenni..."
Huu, de melodramatikus.
Na meselj.
10-es: Azért múlik ezen sok nő önértékelése,mert sokuknak nincs pénze távkapcsolatra,hogy valami normálisabbal jöjjön össze, így kb örülhet,ha egy tróger kinézetű fazon megalkuszik vele.
Sokaknak pénze nincs elköltözni,vagy el se tudják képzelni,hogy ennél sokkal normálisabb fazonok is vannak,akár a szinglik közt is.
Na meg rengeteg nőt csesztetnek otthon kiskorától kezdve,ha kell,ha nem.Így elkezdődik egy ördögi kör,amiből nagyon nehéz kilépni,mert nem hiszi el,hogy ennél normálisabb társat is megérdemel.Pszichológus nélkül kvázi lehetetlen ezen változtatni, nagyon kevés embernek sikerül autodidakta módon,ha sikerül.
Na, ezért függ sok nő önbecsülése az ilyen trógeroktól és ezért van baromi kevés nő,aki "érzelmileg talpraesett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!