Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők lehúznak érzelmileg?
Manapság már nem próbálkozom úgy mint a hülye, csak néha néha elvétve mikor milyen kedvem van, de még így is azt érzem hogy lehúznak.. semmi olyan építőt nem tudnak hozzá tenni amitől erőre kapnék és motiválna. Mindig csalódnom kell lányban, olyan dolgokban amik az én érték rendjeimmel egyenesen ellenkezőleg hatnak. Most én nem tudok egy lányt úgy kedvelni, elfogadni, hogy tudom hogy más férfiakkal is kapcsolatban van, vagy mennyi kapcsolata volt már, vagy amiket csinált.. én érzek szégyent az egészben..
Egyáltalán nem érdemes próbálkozni sem? rá kell születni?
Nem csak érzelmileg, minden szempontból lehúznak.
Rabolják el az idődet, kínoznak folyton a hülye követelőzéseikkel, állandóan meg akarnak változtatni, unalmas, érdektelen, vagy egyenesen idegesítő közös programokra rángatnak folyton, stb.
És nem lehet nekik nemet mondani semmire, mert akkor jön a sértődés, a lelki terror, a hiszti.
Rettenetesen önzőek sajnos, nullához közeli empátia van bennük, ráadásul észre sem veszik magukat..
Nem tudom, nők, ti belegondoltatok-e már valaha is abba, hogy meglehetősen fárasztó dolog egy férfi számára elviselni titeket?
Hogy vásárolni rángattok minket, hogy egy szöget nem bírtok a falba beverni, ezért minden ilyen sz*rért minket ugráltattok, hogy végig kell hallgatni napi szinten, hogy az X kolleganő mit mondott Y-ról, hogy el kell menni moziba tök béna filmeket megnézni, csak hogy "legyen valami közös program", egyszerűen nem hagytok minket élni?
És mielőtt azzal jönnétek, hogy a férfiak így meg úgy, azért azt szögezzük le, hogy ebből a szempontból egy férfiről nem nagyon lehet rosszat mondani. Egy férfi nem érzi szükségét, hogy a csajának meséljen el olyan dolgokat, amiről tudja, hogy a csajt úgyse érdekli. Egy férfi tök jól elfoglalja magát egyedül, vagy a haverjaival, így nem rángatja el mindenféle olyan programokra a nőt, amiről tudja, hogy a csajt úgyse érdekli.
Rendes nő szárnyakat ad.
Most 10000-ről írok.
Ja, szárnyakat ad, az első pár héten. Utána meg levágja azokat a szárnyakat, a lábaiddal együtt.
Persze az is lehet, hogy csak én fogtam ki mindig gáz nőket, nem tudom, de tekintve, hogy nem vagyok már se fiatal, se tapasztalatlan, nekem meggyőződésem, hogy nagyon-nagyon-nagyon ritka az a nő, aki nem olyan, mint amit a #2-ben leírtam. Én még soha nem találkoztam ilyennel, de még csak nem is hallottam róla haveroktól se.
#4, a házasságom első 15 éve is így telt... most meg már a harmadik kezdődik lassan.
De volt közben nekem is olyan, akiről beszéltek - nem szabad folytatni.
"ráadásul pont amikor elkezdem megszeretni a lányt, akkor derülnek ki a piszkos dolgai"
Hány korábbi barátnővel jártam már így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!