Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, a BMW márka tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, a BMW márka tényleg izgat titeket?

Figyelt kérdés

Szexi dolog az, ha egy pasi BMW-vel hasít? Sokszor látni, hogy a BMW-k anyósülésén(akkor is, ha huszonéves rom) elég jó nők foglalnak helyet, de itt is többször olvastam már, hogy a kulcsot jelenti sok nő szívéhez. Manapság menő egy bajor csodát birtokolni, és nyilván a nőkre is nagy hatást gyakorol, ill. plusz pont, ha az udvarlónak ilyenje van.

Kíváncsi lennék, vajon mennyi igaz ebből? Ez egy anoním oldal ugyebár, szóval itt nyugodtan be lehet vallani, ha valaki így gondolkodik.

2017. szept. 29. 09:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Busz Metro Willamos...

nem.

2017. szept. 29. 17:16
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ami engem lenyűgöz, hogy ennyi nő ért az autókhoz? Nekem egyetlen barátnőm van, aki ért hozzájuk, és 16 éves kora óta kísérgetem halál unalmas autókiállításokra.

Amit meg abszolút csodának tartok, hogy az emberek meg tudják mondani, hogy melyik autó milyen. Ha levennék a seggükről a nevüket, nekem az bármi lehetne, olyanok, mint a telefonok, tök egyformák.

2017. szept. 29. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!