Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, volt már közületek valakinek nagyon csúnya párja? Mi volt az, amivel mégis meghódított titeket?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 13:04
1/5 anonim válasza:
Az intelligenciájával és a stílusával
2/5 anonim válasza:
Nem volt csúnya,de szerintem az átlagostól kicsit lejjebb volt. Nem a külső értékei miatt szerettem. Rengeteget voltunk együtt és nagyon sokat beszélgettünk, illetve nagyra értékeltem a belső tulajdonságait. Aztán persze vége lett, egyre inkább taszított, és a viselkedése is megváltozott. Aki azt mondja, csak a belső számí, hazudik. A vonzódás elengedhetetlen, hogy tetszen a párod, fel tudj nézni rá férfiként külső szempontok szerint is, azonban nem irányíthatjuk, kibe szeretünk bele.
3/5 anonim válasza:
A saját szerelme senkinek sem csúnya, maximum utólag.
A platói szerelmem viszont valóban nem volt egy szépség, bár ezt akkor még nem láttam. Azért szerettem bele, mert mindig figyelmes volt, jó volt a humorérzéke, stb. Aztán rájöttem az igazságra, hogy őt nem érdekli senki amúgy. Most ezzel nem túlzok, a legjobb barátjával is csak 3 havonta találkozik, pedig egy városban laknak.
Nyilván mi sem jöttünk össze végül :DDD
21/L
4/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Tenyleg. Igazabol semmi jo nem jut eszembe.
5/5 akarkizoltan56 válasza:
jó volt az ágyban
és kedves,figyelmes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!