Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, a BMW márka tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, a BMW márka tényleg izgat titeket?

Figyelt kérdés

Szexi dolog az, ha egy pasi BMW-vel hasít? Sokszor látni, hogy a BMW-k anyósülésén(akkor is, ha huszonéves rom) elég jó nők foglalnak helyet, de itt is többször olvastam már, hogy a kulcsot jelenti sok nő szívéhez. Manapság menő egy bajor csodát birtokolni, és nyilván a nőkre is nagy hatást gyakorol, ill. plusz pont, ha az udvarlónak ilyenje van.

Kíváncsi lennék, vajon mennyi igaz ebből? Ez egy anoním oldal ugyebár, szóval itt nyugodtan be lehet vallani, ha valaki így gondolkodik.

2017. szept. 29. 09:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nem izgat fel ennyi. Max ha jo a pasi.
2017. szept. 29. 09:43
 12/32 anonim ***** válasza:
Nem izgat egyáltalán, mivel annyira nem értek az autókhoz, hogy ha nem lenne rajta a logó fel se ismerném, hogy milyen autóról beszélünk :D
2017. szept. 29. 09:46
 13/32 anonim ***** válasza:

Engem teljesen hidegen hagy, hogy az adott srác mivel közlekedik. Felelősségteljesebbnek tartom, ha inkább félretesz lakásra, a jövőjére, mint hogy elköltse. Szeretem, ha egy srác előrelátó az anyagiakban, mert ez mutatja azt, hogy lehet vele tervezni.

Ettől függetlenül és saját magamnak a saját fizetésemből, ha már lesz egy lakásom, bmvt fogok venni, mert baromira tetszenek.

22/L

2017. szept. 29. 09:50
 14/32 anonim ***** válasza:
14%
#13, bmv-t sosem fogsz venni
2017. szept. 29. 10:06
 15/32 anonim ***** válasza:
14.: mea maxima culpa, elírtam egy betűt, jujmilesz
2017. szept. 29. 10:08
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
#15, de rajottel, jar a keksz
2017. szept. 29. 10:38
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem izgat, sőt, a mostani páromnak még jogsija sincs.. érdekel? Nem.
2017. szept. 29. 10:46
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

A BMW-ket szeretem. Gyönyörű és kényelmes autók. A BMW sofőröket viszont nagyon utálom. Nem veszik figyelembe a szabályokat bőgetik szerencsétlen autót felvágósak és azt kifejezetten viccesnek találom mikor este mikor kisebb a forgalom azért mennek 3-4 kört a bevásárló központ körül hogy mindenki jól láthassa és halhassa hogy neki bizony drága autó van a segge alatt.

Ez szerintem rendesen nevetséges. Ettől függetlenül tény hogy jó nőket lehet vele felszedni ha jókor vagy jó helyen. És ha már ilyen autód van érdemes a szórakozóhelyen villogtatni a kulcsot mert találni fogsz jelentkezőt.

Én ennél többre tartom magam így egy jó kocsival nem vagyok lekenyerezhető.

2017. szept. 29. 11:36
 19/32 anonim ***** válasza:
Én nem azonosítom magam a kocsimmal. Mondjuk egy vadiúj mercim van és szeretem. A mercire amúgy nem hiába tesznek indexet...
2017. szept. 29. 11:39
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vicces, mikor a szerencsétlen, nőt közelről még sosem látott pasik azt hiszik, hogy csak az autó hiánya az, ami gátolja őket a csajozásban. Baromira nem érdekel a BMW.
2017. szept. 29. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!