Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 eves vagyok es nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 eves vagyok es nem volt meg baratnom akkor most mar soha nem is lesz, hogyan tudnek megvaltozni?

Figyelt kérdés
visszahuzodo vagyok sajnos, nem ferfias, es aluliskolazott, igy lehet valaha az eletben baratnom?? mar azon gondolkodom szedni kene valamit mert ha ferfias lennek akkor tuti lenne baratnom vagy tevedek?? en ugy latom aki ferfias az lehet akarmilyen hulye lesz csaja.

2017. szept. 28. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt remélem azért tudod, hogy ezek a "csodaszerek" elrontják a pisilődnek a nőkkel kapcsolatos funkcióit, szóval nem biztos, hogy a legjobb módszer.
2017. szept. 28. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Pénz, pénz, pénz. Keress valami jó melót.
2017. szept. 28. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es te a szteroidokra gondolsz de azok be vannak tiltva, en legalisan kaphato porokra gondoltam edzes mellé.
2017. szept. 28. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
A férfiasság elég jelentős része belülről jön. Azon a porok nem segítenek.
2017. szept. 28. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Előbb növessz agyat, utána kezd el használni.

"akkor most mar soha nem is lesz, "

Hát, ha 88 éves vagy, akkor biztos. De ha csak 20-25 éves között, akkor ne rinyálj itt!

Foglalkozz önismerettel, tudod, olvass hozzá könyveket!

Menj le futni! De végezhetsz saját testsúlyos edzést is.

A saját hibáidon meg változtass, javíts rajta!

És ne higgy annak, aki azt írta, hogy pénz kell, tévedés! Légy önmagad, szeresd magad!

A külső kisugárzás jóval többet ér, mint a pénz.

2017. szept. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!