Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keressek társat? Fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek társat? Fiatal (28 éves anyuka vagyok)

Figyelt kérdés

Hétköznaponként dolgozom, délután a kisgyerekkel vagyok.

Hétvégén is átlagban a gyerkőccel vagyok.

A munkahelyemen nem tudok. Sok ember vesz körül de egyik sem alkalmas. Mindegyiknek családja van.

Hol lehetne ismerkedni?

Esetleg valami jó társkereső oldalt tudtok ajánlani?

2017. szept. 26. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Bocs, hogy ezt mondom, de nagyjából sehol. Te magad leírtad és szerintem tudod is, hogy nincs időd semmire.

Egy férfi nem a kölköd miatt lesz veled, ezt szerintem sejted. Jelenleg alkalmatlan szabadidő partner vagy gyakorlatilag ebben a formában.

Társkeresőt felejtsd el, ha jót akarsz magadnak. Onnan nagyjából négy réteg találna meg:

- szintén elvált idős apuka aki dugni akar

- szűz idióta, akinek mindegy csak punci legyen

- random numeravadász

- munkakerülő, tróger bohóc

2017. szept. 26. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Az életben.
2017. szept. 26. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen szingli szülők klubbja?
2017. szept. 26. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Innen majd kapsz pár privátot az hétszentség. Lehet majd mazsolázni.
2017. szept. 26. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

#1 Amiket leírták, félig helytálló, de kikérem magamnak a társkeresőzők nevében is ezt a sértést!

Normális ember vagyok, dolgozom és társkeresőn ismertük meg egymást a párommal, azóta is egy pár vagyunk. Komoly szándékkal kerestem és bár évekig tartott, találtam is párt magamnak. Szóval menj haza...

Kérdező: a társkereső mindegy, hogy melyik. Érdemes több oldalra regisztrálni, mert így jóval több esélyed van. Az tény, hogy rengeteg a retardált, az idióta, stb... de ez a való életben is így van. Neked kell nyitottnak lenni és kiszűrni, ki való hozzád. Másrészt #1-nek igaza van abban, hogy nem értem mit szeretnél ilyen pici gyerkőc mellett! Mert oké, hogy mondjuk elfogadja a másik, de azt nem fogja, hogy mindig csak a gyerek és rá sosincs idő, vagy kb havonta egyszer.... te is beláthatod, hogy ez nem reális. Értem én, hogy egy anyának a gyereke az első, de ez az az időszak, amikor még a gyereked kéne, hogy az első legyen sok időt kell vele töltened. Valószínűleg az idődbe sehogy sem fér bele egy férfi. Még ha az apjával lennél sem lenne sok időtök egymásra, ott csak annyi előny lenne, hogy együtt élnétek már valószínűleg. Na most egy ilyet nem tudsz tető alá hozni egy új pasassal, akivel ismerkedni kell, randizni, stb... szóval érted. Gondold át logikusan!

26/F

2017. szept. 26. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

26 éves anyuka vagyok. Társkeresőn, randivonalon rengeteg a korunkbéli, normális férfi, akit komolyan érdeklünk, azèrt jó, mert ott mi is tudunk szűrni akármilyen tulajdonságra. Tinderen is van jópár kapcsolatra vágyó férfi, akinek egyáltalán nem gond egy gyerek.

Tudom, mert én is neten ismerkedek.

Ha jól nézel ki, normális anyagi helyzetben vagy, rengeteg embernek kellenél, csak győzz válogatni.

Mindenekelőtt szerezz egy jó bébiszittert, aki alkalmanként ráér, esetleg egy nagyszülő vagy egyéb rokon is megteszi.

2017. szept. 26. 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Viszont ha valaki szeret akkor el fogja fogadni a gyerekedet is illetve azt a tényt is hogy az időd és figyelmed nagy részét a gyerek viszi el.

Akinek ez nem fér bele, az nem fog belemenni, de vannak olyanok...

Az én volt páromnak is 2 gyereke volt mikor összejöttünk, soha nem voltak olyan "lázadásaim" hogy miért nem velem foglalkozik.

Persze rossz volt hogy szinte sehova nem jutottunk el kettesben, de ha van a közelben nagyszülő akire néha rá lehet bízni a gyereket akkor ez sem gond.

Egyébként tényleg nem olyan ördögtől való a társkereső.

Nagyon nem mindegy milyen színben tünteted fel magad.

Én is voltam fenn társkeresőn egy ideig. Egyértelműen megfogalmaztam a szándékaimat, kerültem a rájátszást, és érdekes módon értelmes, normális emberek kerestek meg!

Különben is, mi van ha megtalál pár nemnormális? Nem kötelezó találkozni velük.

2017. szept. 26. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a való életben sikerült. Közös ismeretségi körből. Korábban csak látásból ismertük egymást, aztán párszor beszélgettünk, de egyikünk sem tudta, hogy a másik már egyedül van. Mikor egyszer komolyabban beszélgettünk, akkor mondtam, hogy már egyedül vagyok, és akkor kezdett el érdeklődni, de nem nyomulni. Tudta jól, hogy gyerekem van, ismerte is, tehát ez nem volt probléma. Csináltunk gyerekkel közös programokat is, de sokszor voltunk kettesben, nekem volt segítségem, anyukám, testvérem, nagynéném, aki vigyázott a gyerkőcre. 8 éve vagyunk együtt, azóta házasok. A lányom 4 éves volt akkor, tehát élete nagy részét már a férjemmel töltötte.
2017. szept. 26. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez jó vicc. Mit akarsz? Sose érsz rá, a pasi elégítse ki az igényeid, és az övé? Arra nem gondolsz, hogy a férfiaknak is vannak elvárásaik???

Szexkapcsolatot tudom neked ajánlani, éjjel mikor a kicsi alszik!

2017. szept. 26. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Bármelyik társkereső jó lesz.

Csak legyen kitartásod kiválogatni közülünk azokat akik nem felelnek meg.

2017. szept. 27. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!