Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társat keressek, vagy a jövőmet építsem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem pontosabb meghatározása alább olvasható:

Társ = Nő, ki évekre szóló, komoly kapcsolatban szeretne élni.

Jövő építése = szakma / diploma megszerzése, egzisztencia megteremtése

Önmagam jellemzése tárgyilagosan:

külső leírás:

nem: férfi, kor: 25 év magasság: 175 cm Testsúly: 90 kg

testalkat: erős testfelépítés 10 kg plusz súllyal, megjelenése átlagos, nem divatos, arc átlagos

belső leírás:

Inkább introvertált, komoly, humora többnyire fekete. A világ iránt nyitott és érdeklődő, érzékeny, haragtartó, az érzelem és az értelem határozza meg életét.

foglalkozás, motiváció:

Mérnök hallgató, egyetemi oktatás előtt évekig dolgozott iparban. Igényli az esztétika adta örömöt, a lelki egyensúlyra törekszik.

családi háttere:

Rendezetlen, csonka, koránt sem ideális, testvéreinek száma 1.

Remélhetőleg tárgyilagosságom nem riaszt el a további olvasástól(...)

A kérdés emberi oldala:

Nem gondoltam volna, hogy ilyen dilemmába kerülök. Nem rendelkezem megtakarított összeggel, nincs kiépített kapcsolati rendszerem, egyedülálló vagyok, ami sok lelki problémát okoz. Számos párkapcsolatom volt már, volt , hogy online ismerkedtem, vagy épp a való életben. Arra döbbentem rá, hogy felnőttem, a nőknek elvárásaik vannak.

Nem elég a kedves tekintetem vagy a lírikus énem.

Véleményem szerint 5 évig kellene komoly munkát belefektetnem abba, hogy a karrierem "beindítsam". Akkor már biztosan találnék olyan nőt aki elégedett középszerű mivoltommal és ezt kompenzáló hátteremmel.

Félelmem az, hogy ebben az 5 évben olyan koncentráció szükségeltetik a tanulmányaimba invesztált kölcsön visszafizetésére és hátterem felépítésére, hogy nem lennék jó társ a mindennapokban. (Vagy kapcsolat vagy karrier.)

Ti mit választanátok? Esetemben nem találok kompromisszumot, tényleg nagyon mélyről kell indulnom és utam elején tartok. Nem tudom eldönteni, hogy a testi vagy a lelki vágy gyötör-e jobban.

Lehet, hogy kérdésem több szempontból naiv és zavarodott, én azért mégis örülnék a jó szándékú válaszoknak.

Köszönöm, hogy olvastad, köszönöm, ha érdemben hozzászólsz !

2017. márc. 16. 00:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

az alap kereteddel szerintem van némi hiba.

170/90 kiló?

amíg ez a helyzet addig ne ringasd magad abba az álomba,hogy te választási helyzetben vagy.

örülhetsz ha választanak.

szóval inkább törődj többet az egészségeddel,kezdj el egy diétát és edzés,legyél igényesebb,hogy választó lehess.

2017. márc. 16. 00:19
 2/23 A kérdező kommentje:
A tiszta tömegem 75 kg , 3-5 kg az esszenciális zsír, 10 kg plusz van rajtam. 175 cm vagyok, nem 170. Hozzátenném egy 175 cm-es testépítő off szezonban 120 kg, persze ezzel biztosan tisztában vagy ha diétát hoztad szóba, szóval őszintén szólva inkább izmos vagyok mint kövér, a testömegindexem is a normálisban van
2017. márc. 16. 00:27
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
175/90 nem olyan nagyon vészes. Ennél több ne legyél. A tárgyilagosságodból engedj. Faterom erősáramú villamosmérnök volt, ő nem feszkózott ennyit, pedig ahol az áram van, ott feszültség is van. Ne legyél ennyire rágörcsölve erre az egészre. Célod már van, kezdj neki a megvalósításának és közben kapsz hozzá társat. Ne hagy beszorítani magad a vagylagosságba, mikor csak lehetőséged van az is-is legyen a mérvadó.
2017. márc. 16. 00:29
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked ez együtt nem megy akkor valami baj van veled!
2017. márc. 16. 00:34
 5/23 A kérdező kommentje:
Ha csak az egyetemi éveket nézem és a környezetem és a kijelentésedből indulok ki, akkor az ismerőseim túlnyomó többségével baj van. Sajnos nem sok idő marad két szigorlat között egy egészséges kapcsolatra.
2017. márc. 16. 00:38
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

ezek nem igazán voltak jó példák,mert a 175/120 már nem naturál kategória.

ha pedig gyógyerekkel televágott testépítő versenyző vagy,akkor ezt kihagytad az önéletrajzból.

ahogy a testtömeg indexet is felhoztad,ami ilyen adatokkal eleve rossz és testépítőkre nem is alkalmazható,de mivel a testzsírszázalék dönt ezért ez mindegy.

viszont sportoló vagy,akkor te is tudod,hogy egy testépítő nem engedi a testzsírszázalékát 15 fölé még tömegelés alatt sem.

szóval kanyarodjunk vissza oda,hogy nyomasd a diétát.

2017. márc. 16. 00:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, hogy inkább a karrierre koncentrálj. Egyrészt az anyagi függetlenség fontos eleme a felnőtté válásnak, másrészt nagyon rádfér még a tanulás. A személyiséged én roppant görcsösnek, és fejletlennek érzem az elmondottak (és a stílusod) alapján, így nem tartom valószínűnek azt, hogy így hosszútávú, és kiegyensúlyozott párkapcsolatod lenne a közeljövőben. De ha a munkára, és a tanulásra fordítanád az időd, akkor talán előbb-utóbb kiegyensúlyozottabbá válna ez a kettősség benned. Mert most azt érzem, hogy egyrészt van egy családból hozott frusztrációd, kisebbrendűségi érzéssel, amit nagyon próbálsz alapossággal kompenzálni. Én a helyedben elgondolkoznék egy pszichiáter felkeresésén is - ne gondolj valami komoly dologra, inkább csak arra, hogy a vele való beszélgetés segítene ezt a két benned rejlő végletet közelebb hozni egymáshoz, hogy kiegyensúlyozottabbá válhass. Mire ezt eléred, már jó munkád is lesz, és ragadni fognak rád a nők. :)
2017. márc. 16. 00:39
 8/23 A kérdező kommentje:
Testzsírszázalékra gondoltam, és lehet, hogy nem a legjobb példa volt. Persze legközelebb majd azt írom amit gondolok.
2017. márc. 16. 00:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a karrierrel foglalkozz előbb, aztán a nőkkel.
2017. márc. 16. 00:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Jó meglátás, én is sokszor görcsösnek érzem magam. Sajnos pszichiáterre nincs pénzem. Az volt barátnőm járt " beszélgetésre " és ez 60 percre 10 000 -t kóstált, heti rendszerességgel ez minimum 40 000 . Már ne haragudj de ki fizetheti meg ezt ? Igen, a polgári réteg, de sajnos az még messze van!
2017. márc. 16. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!