Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora hiszti tárgya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora hiszti tárgya, ha egy nő akar kötöttségek nélkül szexelni (a férfihez képest)?

Figyelt kérdés

Mindig megy a hülye duma, hogy odaadja magát, meg hagyja magát használni, mintha ez egy passzív cselekvés lenne. Nem értem, miért baj az, ha két ember együtt egy estére (vagy többre, érzelmek nélkül) jól érzi magát, mert mondjuk neki is vannak igényei, és normális kapcsolatot nehéz találni (olyat annál gyakoribb, aki csak hátráltat a hülyeségeivel).

Nem igazán értem, hogy egy nő értékét miért kell abban mérni, hogy volt-e része kapcsolaton kívüli szexben vagy sem, és emiatt ribizni vagy kvának nevezni. A másik oldalról meg nevetségesnek tartom az ilyen elvárást meg számonkérést, mert egyenes út a hazugsághoz: ha a másiknak ez a meghatározó, és úgy viselkedik, mintha ez hatalmas bűn lenne, akkor gond nélkül a képébe hazudnak, hogy ne ezen pörögjön, és sosem derül ki.

Mi a baj azzal, ha egy nő laza a húszas éveiben? Nem ipari kúrásokról beszélek, hanem a tényről, hogy ez egyeseknek szempont. Nem hiszem, hogy egy nőnek meg kellene tartóztatnia magát, ha az a férfi sem képes rá általában, aki ezt elvárja. Attól még, hogy szingliként az ember korrekten megbeszéli, hogy ez csak ennyi, lehet hűséges és normális egy kapcsolatban, amibe meg csak akkor megy bele, ha ezt képes teljesíteni.

2017. szept. 25. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azert mert utana itt kotnek ki hisztizni :D.
2017. szept. 25. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
A te dolgod. Nincs rádírva, akivel nem voltál még az jó eséllyel nem tudja mennyien jártak benned (hacsak a híred nem előz meg), amíg fel nem hozod a témát nem tart rólad semmi különöset. Viszont te felhozod. Mert ez elvi kérdés, hogy jogod van hozzá, azt senki ne merje kétségbe vonni.
2017. szept. 25. 22:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak pusztán "élvezet" ből nem tudnak a nők, ha tagadja is, de van érzelem. Vagy problémája van, mert azt hiszi ez segíthet (vagy függő). Függőség, ami egy másik függőségbe taszít. De meglehet szakítani a kört, ha időben észreveszik, meg értik is, akkor nem kívánná az érzéketlen, érzelem mentes, dugást. Semmi értelme fölösleges érzelmi hullámvasútra ülni, mert az nagyobb kárt okoz. Gáz vagy se, szerintem Én várok erre a pillanatra inkább.
2017. szept. 25. 23:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd, amit szeretnél, ésszerű keretek között nyilván.

Mondom ezt úgy, hogy egy (1) férfival feküdtem le eddig. Én nem vagyok amúgy sem az a szerelembe eső típus, rettenetesen ritkán kap el az az érzés, de ha egy valamit megtanultam a környezetemből leszűrve:

ne azzal menj ilyenbe bele, akinél van lehetőség az érzelmekre.

26N

2017. szept. 25. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki ott kurja el az életét ahol tudja. Van 40-es szingli ismerősöm aki így gondolkodott, most sajnálja hogy egyedül van (persze még akad egy-két övenes pasi aki néha megdugja) de komoly kapcsolata nincs. Családot, gyereket szeretne de nagyon sürgősen, csak épp mindenki tudja a környezetében hogy milyen előélete volt, úgy hogy még bottaal sem piszkálnák.
2017. szept. 26. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha nem adsz az emberek véleményére,akkor minek tetted fel a kérdést?

Őszintén szólva engem hidegen hagy ki kivel mit mikor és hol csinál. Egy valami viszont bizonyos: ha onnantól kapcsolatot akar velem,akkor hússzor is meggondolnám,hogy az adott illetőt mennyire uralja a nemiszerve. Nem vagyok híve a nyitott kapcsolatnak,sem pedig az összejárásnak és csúnya emberi tulajdonság,de előítéletes is vagyok.

Nekem az ilyen múltból az jön le,hogy az illető bárkivel képes lefeküdni-ergo ha esetleg valami gáz van a kapcsolatunkban,akkor mi a garancia,hogy mellettem nem teszi meg? Ugyanez,mikor előáll,hogy neki "több kell" és mellettem akar mással is lenne. Vagy még az,hogy a mi együttléteink neki mennyire érzelmiek,ha mással meg érzelemmentesen csinálta? Sok a kérdőjel,a bizonytalanság és így erre nem akarnék építkezni.-ez van ha az illető kapcsolatot akar.

Ha nem akar kapcsolatot,de ő büszke rá,hogy már a társaság nagy része járt benne,az meg belőlem undort vált ki.

Ha diszkréten kezeli,akkor semmi bajom vele. Bár mikor az ehhez való "jogait" emlegeti (ahogy te is) az némiképp szintén undor. Nem izgat mit csinál,de akkor be is reklámozza. A "jogait" se. Csinálja csendben és ennyi.

2017. szept. 26. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

A klasszikus nemi szerepek miatt, ami még mindig nagyon sok emberbe bele van égetve szinte.

Én ezt nem tudom elfogadni, mert buta, értelmetlen kettős mérce, és persze egy teljesen valótlan érték. Nekem ember = ember. Ha úgy tartja kedve, szexel, akár nő, akár férfi, nem nézem le miatta.

2017. szept. 26. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk én azt tapasztalom,hogy nem nézik le emiatt egyáltalán a nőket,maximum középiskolában. Én egyetemen tanulok,nő vagyok és elég vallásos környezetből jöttem,szóval én prűd vagyok így nálam a szex tényleg csak évek udvarlása után jöhet szóba. Viszont a barátnőim, de tényleg az összes folyamatosan arról beszél,hogy most éppen melyik sráccal feküdtek le,kb minden héten másik pasi. Most egyiküknek van egy éve fix kapcsolata vele hűséges és teljesen rendben van a kapcsolat. a pasik állandóan körül ugrálják ezeket a lányokat és tudnak a dolgaikról mégsem érdekl senkit.

Ott van az unokatesóm aki szintén ilyen ,hogy rengeteg pasival összevissza ,ő is folyton azt mondja,hogy senkit nem érdekel és rajonganak érte. És akkor itt vagyok én aki soha senkivel kb, lol vicces de néha én kapok olyan pletykát,hogy lefeküdtem xy-al ,persze ez nem igaz és pont azért kapom ,mert nem feküdtem le vele és már bántja az egot. de amúgy is hátrányban vagyok,mert én tapasztalatlan vagyok és ma már bárki elvárja,hogy jó legyél az ágyban,szóval egy olyan élvezetkért élő lány sokkal jobb lehet egy férfinak minden szempontból,mint pl én aki nulla szex,rengeteg küzdelem stb kell hozzá.

2017. szept. 26. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet vergődni azon, hogy egy nőnek is ugyanúgy jár a szexuális szabadság, mint egy férfinak, de én mindkét alkalmi szex után, amiben részem volt, olcsónak éreztem magam. Hogy tényleg ennyi vagyok? Egy lyuk?
2017. szept. 26. 10:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Az itteni férfiak próbálják bemagyarázni h aki szeretőt tart (mert mondjuk nincs senkije) az valami hatalmas vétket követ el és majd a macskáival élheti le az életét..ez komplexusukból fakadó üres fenyegetés..a valóság nagyon más, csak szét kellene nézni. Az ismerősi körömben az össze szabadabb elvű nőnek van kapcsolata, sőt valahogy helyesebb és hűségesebb férfiakat kapnak alapból..egyszerűen semmit sem ront az esélyeiden , sőt éppen h segít sajnos azt látom(azért sajnos mert én meg félénkebb és abszolút hűséges nő vagyok és nehezebben találom a párom mint ők)..szóval ha szeretőt akarsz tartani mert nincs senkid tedd..senkit sem érdekel, főként húszon+ évesen. Amit itt levágnak a férfiak azzal meg ne törődj, nézzél szét a környezetedben és észre veszed h a legnagyobb csábítók azok aki elkelnek hamar..és ha elválnak ők azok akik hamar találnak maguknak párt, tapasztalat..még hatvanas nőkről is tudok akik ilyenek (voltak?)..férjük halála után már ott ált az utánpótlás.
2017. szept. 28. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!