Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólít le? A mai pasik miért nem kezdeményeznek, ha egyértelműen kimutatom?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasas, tudom, hogy független. Párszor ramosolyogtam, összenéztünk, találtam alkalmat, hogy hozzáérjek. Ennek már két hete, nekem úgy tűnik kedvére van a flört. Mégsem sétál oda hozzám beszélgetni, telszámot cserélni. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire felénk e, vagy igazából nem is jövök be neki.2017. szept. 23. 07:05
21/28 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy rám is mosolyogtak meg érintettek, bepróbálkoztam, kaptam egy szép nagy visszautasítást.
Sajnos ez a mai világban kevés, mert a nők nagy része nem tudja elhelyezni magát a társadalomba és folyamatosan önigazolást keresnek, emiatt képtelenek céltudatosak és konzekvensek maradni szociális téren.
A nőknek is hozzá kell szokniuk, hogy bizony a mai világban nem árt, jobban kimutatni a vonzalmat.
22/28 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, teljesen oda vagyok érte. Nem szoktam kikacsingatni, de most megmozdult bennem vmi. Ez a srác már egy éve tetszik, de eddig elnyomtam magamban. Most viszont szeretnék utánajárni, ő akarhat e valamit tőlem? Lehet, hogy tud arról, hogy foglalt vagyok és nem tud hova rakni? Kedden fogom újból látni és addig azt se tudom hogy bírom ki egész nap ő jár a fejemben. Tudom ez olyan ciki egy nőtől, aki párkapcsolatban él amúgy, de nem tudok már parancsolni az erzeseimnek.
2017. szept. 23. 12:41
23/28 anonim válasza:
Így azért már más a "leányzó fekvése". Ha tud róla, hogy kapcsolatban vagy és egy kicsit is értelmes, akkor nem akar tőled semmi komolyat. Ha a jelenlegi párodat így megcsalnád vele, akkor őt is ugyanígy meg fogod, ha alkalmasabb partnert találsz. Ki akar úgy élni, hogy nem tud megbízni a párjában? Persze lehet, hogy csak kalandot akar, így belemegy a játékba.
24/28 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom mit akarok kalandot vagy többet, ez még nagyon távoli. Viszont vele szeretnék lenni így vagy úgy. Szexuálisan nagyon vonz, ez az egészben a legmardosóbb érzés.
2017. szept. 23. 13:16
25/28 anonim válasza:
akkor először talán növessz egy gerincet, szakíts az aktuális pasiddal, ne liánozz, hogy egyiket fogod, míg el nem kaptad a másikat. Csodálod, ah félig értelmes is legalább, akkor nem kezd veled? Én sem ismerkednék olyannal, akinek van valakije, gerinctelen húzásnak tartom. Aki egyszer megcsinálja, meg fogja tenni újból. Köszi, de köszi nem.
26/28 anonim válasza:
Félénkebb és lehet érték már csalódások ilyen egyértelmű jelek ellenére. Nálam is nem egyszer volt már olyan, hogy egyértelműnek hittem a jelet és megkaptam, hogy: Kösz, nem.
27/28 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van utolsó és gerinctelen dolog. De az erzeseimen ez nem változtat, akármilyen görény dolog is.
2017. szept. 23. 14:15
28/28 anonim válasza:
Esélyes, hogy tudja, hogy foglalt vagy. Inkább hagyd és növessz gerincet. Ha más kell, előbb szakíts. Mindenki jobban jár. Minek vagy a mostanival, ha már nem őt szereted? Kihasználod, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!