Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szólít le? A mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólít le? A mai pasik miért nem kezdeményeznek, ha egyértelműen kimutatom?

Figyelt kérdés
Tetszik egy pasas, tudom, hogy független. Párszor ramosolyogtam, összenéztünk, találtam alkalmat, hogy hozzáérjek. Ennek már két hete, nekem úgy tűnik kedvére van a flört. Mégsem sétál oda hozzám beszélgetni, telszámot cserélni. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire felénk e, vagy igazából nem is jövök be neki.
2017. szept. 23. 07:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltál hülyét magadból.
2017. szept. 23. 09:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez jó, a fele szerint félénk, a másik fele szerint csak nem jövök be neki. Még egy kicsit megkörnyekezem, de ha nem lép, akkor nyílván nem jövök be neki!
2017. szept. 23. 09:54
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy csináltál hülyét magadból. Viszont legalább megtapasztaltad, hogy mennyivel másabb kezdeményezni, mint egy kezdeményezésre reagálni. Ha kezdeményezel, akkor nem tudhatod a másik reakcióját, viszont ha nálad kezdeményeznek, akkor egyértelmű, hogy te bejössz neki.

Viszont amiket leírtál, azok egyáltalán nem egyértelmű jelek. Ha én minden olyan nőt randira hívnék aki rám mosolyog, esetleg hozzám ér, akkor eléggé zsúfolt programjaim lennének. Legtöbben közülük párkapcsolatban élnek és biztosan tudom, hogy nem akarnának semmit tőlem (és másoktól sem), egyszerűen ilyen a természetük.

Szerintem valamilyen ürüggyel menj oda beszélgetni hozzá, figyeld a reakcióit, ebből ki tudod deríteni, hogy csak nem adtál elég jelet és azért nem kezdeményez, vagy egyszerűen csak nem érdekled annyira.

2017. szept. 23. 10:11
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba a célozgatásokat, kérdezd meg egyszerűen, van-e kedve meginni egy akármit valamikor.

Vagy tényleg nem veszi a lapot vagy nem érdekled vagy egyszerűen töketlen. Célozgatásokkal ezt nem fogod kideríteni.

2017. szept. 23. 10:46
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

Azért az érintès már elég egyértelmű.

Szerintem sem jössz be neki, vagy csak megdugna és valami miatt ezt nemakarja.

Ha akarna, beszélgetne veled.

Csak tetszik neki, hogy tetszik neked.

Szerintem sem csináltál hülyét magadból. Tök normális, ha az ember próbál kapcsolatbalépni a neki tetsző emberrel.

Ez így van jól. Ha teljesen bele vagy esve, akkor egyszer még próbáld meg. Mondd, hogy nagyon jól érzed magad vele, és nézz a szemébe, miközben hozzáérsz.

Ha ezek után sem keresi a társaságod, nem vagy az esete, ami nem szégyen, nem imádhat mindenki a földön.

2017. szept. 23. 10:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az, hogy párszor rámosolyogsz, és "találsz alkalmat, hogy hozzáérj", azok véletlenül sem egyértelmű jelek. Sok fajta nő van, akiknél ez mind mást tud jelenteni, a férfiak meg nem gondolatolvasók, hogy tudják, hogy nálad épp mit jelent - ha egyáltalán feltűnik nekik, hogy te most itt lehet, hogy jeleztél.

Szóval simán lehet, hogy fel se tűnt neki, hogy akarhatsz tőle valamit.

Lehet, hogy feltűnt, hogy lehet, hogy szeretnél tőle valamit, de nem biztos benne, és félénk lépni.

Lehet, hogy feltűnt neki, sejti is, hogy bejön neked, de ennyivel még nem tudtad meggyőzni arról, hogy tényleg akar is tőled valamit.

Ami megint számtalan dolog miatt lehet: lehet, hogy foglalt, lehet, hogy épp más kiszemelt becserkészésén gondolkodik, lehet, hogy introvertáltabb, és ismeretlenek felé nem annyira szokott nyitni vagy akár az is, hogy egyszerűen abszolút nem jössz be neki.

Bármi lehet, és abból, hogy te "párszor rámosolyogsz", még nem fog kiderülni, hogy itt melyik eset áll fenn.

Ami látszik, hogy a jelenlegimtaktikád nem válik be. Tehát ha szeretnél valamit, akkor változtatni kéne - teszem azt menj oda hozzá te beszélgetni.

Ha meg annyira azért nem tetszik a srác, hogy ilyen "komoly" lépést tégy az ügy érdekében, akkor meg igaziból nem is annyira érdekes a dolog.

2017. szept. 23. 11:01
 17/28 anonim ***** válasza:

Erre csak ezt a témát tudom ajánlani:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Na most egyszer összefutsz egy ilyen bigével, aki eljátssza, hogy mennyi szimpatikus, közvetlen veled, aztán kiderül neki esze ágába sincs amúgy ismerkedni, akkor elveszíted a logikát és legközelebb sokkal óvatosabb leszel.

2017. szept. 23. 11:44
 18/28 A legrosszabb ***** válasza:
38%
Ó, te szegény, hülyét csináltál magadból. :( Akkor ezentúl kezdeményezzen a pasika, csináljon magából ő hülyét, mert a te egód bizony nagyon sérülékeny, és különben is, mi az már, hogy te kezdeményezel, kezdeményezzen a férfi, az ő dolga. (Oké, anyám, a tiéd meg a takarítás, főzés, mosás, kiszolgálás, ha már szerepeket osztogatsz.)
2017. szept. 23. 11:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Ezer meg egy oka lehet,hogy nem lèp.Vagy bizonytalan,bátortalan,vagy nem jössz be neki,valaki mégis várja az ágyban,egyebek.Ezt tényleg csak egyértelmű közeledéssel derítheted ki.Ezalatt értem azt,hogy például elhívod valahova.
2017. szept. 23. 12:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Jaj de paraszt vagy utolsó inkább meg se szolaltal volna. Szóval a mosolygás, érintés semmi? Nos én nem kezdemenyezhetek, ugyanis én nem vagyok szabad. ... szóval én nagyobbat bukhatok.
2017. szept. 23. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!