Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan fiatal elvált anya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatal elvált anya akinek nem csak kúró pajti jött össze, aki esetleg ígérget dolgokat amiket egyértelműen sosem fog betartani, nincs is szándékában?

Figyelt kérdés

Magyarul röviden és tömören van olyan, hogy egy pasi tényleg partnerként tekint téged is, és a gyerek(ek) nevelésébe is hajlandó időt, energiát és PÉNZT áldozni?

Vagy ez csak ilyen csillagok háborúja, sci-fi kategóriás, fiktív pasi?

2017. aug. 18. 05:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van! Én 16 évig voltam együtt az exemmel. 4 éves volt a lánya, amikor megismerkedtünk. Biztos nem vagyok kirívó eset. Igaz, vége lett. De azért csak együtt neveltük fel a lányát, lányom.. .
2017. aug. 18. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván van, ha a fiatal elvált anya képes olyan szinten befogadni az életükbe a kúró pajtit, hogy annak megfelelő beleszólása legyen mindenbe.

Nekem ez nem adatott meg, így megrekedtem kúrópajti szinten, anyuka azóta is keresi társaságom néha, ami kissé frusztráló, holott vagy 573982957x közölte vele eddig az álláspontomat a gyereknevelésről, meg egyéb életviteli módszerekről.

2017. aug. 18. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hümmm...

Nem tudom, a 32 mennyire fiatal.

Elvált anyaként is jól éreztem magam. Jó volt csak a két gyerekkel, sok programot csináltunk, eljártunk ide-oda. Anyagilag se szorultam rá senkire.

Tudtam magamra is időt és pénzt áldozni.

Valószínűleg ezek is közrejátszottak abban, hogy találtam komoly kapcsolatot.

Eleinte eszembe se volt. :) Csak hiányzott, hogy legyen kivel moziba menni, néha romantikázni, és persze a szex. Szóba se került, hogy "pótapa" legyen. Hónapokig nem is találkozott a gyerekekkel. Erre csak akkor került sor, amikor mindketten úgy éreztük, hogy ez bizony szerelem, egymást akarjuk, és össze akarunk költözni.

Szerencsére megvolt a párom és a gyerekek között az összhang, különben nem költözünk össze.

Megbeszéltük, hogy nekünk a közös kassza jön be, ő cuccolt hozzánk. Anyagilag is jobb helyzetben van, mint amikor egyedül élt.

A gyerekek neveléséből is kiveszi a részét. Elvégre egy család vagyunk. Most már közös baba is van.

4 éve vagyunk együtt, működik a dolog. :)

De ehhez az kell, hogy nem fejőstehénnek nézem, neki is jobb és szebb az élete velünk, mint nélkülünk, nem hagyom lázongani a most már kamasz(odó) gyerekeim, és mindketten teszünk érte, hogy fejlődjön a kapcsolat.

Az is igaz, hogy nem ő az első pasi, aki válás után udvarolt. :) De nem lett azokból semmi komoly, csak pár kellemes emlék. :)

Nem azért jöttem össze vele, mert más nem volt.

2017. aug. 18. 07:31
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom, csak a véletlen műve, hogy egyedül a pénzt írtad csupa nagy betűvel. Értjük mi ám, mire megy ki a dolog. Köszönjük, nem kérüknk belőle.
2017. aug. 18. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!