Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vegyek egy ilyen pasit? Akinek volt saját lakása mert kapott, de már nincs mert elszórakozta?
Budapesti srác, tavaly halt meg a nagyanyja és teljes egészében megörökölte azt a szép nagy lakást, tágas 80 nm-es, kiváló lett volna egy családnak. És erre a pasim mondta, hogy előbb világlátás, csak utána lehet szó komoly kapcsolatról. Eladta a lakását, mondván, hogy most jó áron el lehet adni az ingatlanokat. Eddig jó volt, nem is kötözködtem nagyon. Erre meg elutazik Las Vegas-ba, San Francisco-ba, Monaco-ba, Dubaj-ba, Luxemburgba, Svájcba, Norvégiába és már el is ment az összes pénze.. pedig még akart menni kelet-re meg Óceániába is. És most nincs semmi pénze meg keresete, vissza ment lakni a szüleihez, egy 30 éves ember, és most tőlem kérdezi, hogy mégis mit gondolok, mi lesz? Miért nincs nekem saját lakásom? Vagy hol fogunk lakni?
Mire azt mondtam, hogy te neked is csak a szüleid vettél és nem kellett volna elutazni meg elkaszinózni akkor meg felpofozott. Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?
Te meg gyikezel miközben ő eltapsolja a 60-millát...îgy egymád után utazgatva?
Micsoda kamu.
Mikor volt ideje felképelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!