Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú. Vélemény?
Szóval 26 éves vagyok a siploma kapuja előtt,
Kedves, jólelkű, helyes, nem kövér,másoknak segíteni akaró.
Az se baj ha 8-10 évvel fiatalabb a lány mégse vagyok potenciális jelölt
Edzek,tanulok, kedves vagyok. Mégis lefolyó a sorsom.
Valamit nem látnak bennem amit ocskákban, iszákos részegbem, drogosogban látnak és mozdulnak rájuk mint légy a...... -Ra
Van olyan lány is aki így érez?
Hozzáfúznivalót inkább üzenetben fogadnék merr egyszerűbb úgy az eszmecsere.
Ezek tök jó tulajdonságok! Viszont én is csomó ilyen férfit/fiút utasítottam már vissza. Nem álltam le soha iszákosokkal (vagy ha kiderült, nem tartott sokáig a dolog), drogosokkal pláne nem, és olyanokkal sem, akik nem képviselnek olyan emberi értékeket, mint a tudás, a hűség, az őszinteség... És sorolhatnám.
Viszont ezek csak szükséges, de nem elégséges feltételek nálam. Sajnálom, de egyszerűen képtelen vagyok beleszeretni egy olyan emberbe, akire könnyű hatást gyakorolni. Aki mindent úgy csinál és úgy gondol, ahogy én, akiben nincs elég autonómia, egyéni ízlés, vélemény, aki csak úgy van a maga szürke, sótlan módján, és nincs benne az a valami. Ezt ennél érthetőbben nem tudom, hogy írhatnám le. Az nem igaz, hogy mindannyian a "rosszfiúkhoz" vonzódunk, az viszont véleményem szerint igaz, hogy bennük pont azt látjuk meg, hogy önálló emberek, akik valahol a maguk útját járják, és nincsenek mindig kéznél, mint egy pincsikutya. Nem szeretem az áldozatszerepben élő embereket, mert nem tartom férfiasnak, hiszen nem érzem bennük az erőt. Ez amolyan jófiú-átok, vagy nem tudom, minek nevezzem.
Nem kell ettől link alaknak lenni, vagy lesüllyedni egy alkoholista, drogos akármilyen ember szintjére, de szimplán rendelkezni emberi értékekkel nem elég. Azt magadnak és a társadalomnak csinálod. Az még nem jelenti, hogy te teszel vagy gondolsz valamit, amitől eltérsz a többiektől, vagy a legtöbb embertől. Én szeretném érezni, hogy valakinek van egy olyan atmoszférája, hogy ha vele vagyok, akkor az rólunk szól, és nem csak rólam. Kell az, hogy valaki ellent tartson, visszacsípjen, ha csipkelődök vele, vagy csak egyszerűen ne az én elismerésem/véleményem írja felül az ő személyiségét. Nem szeretem, ha valaki tetszeni akar nekem. Azt szeretem, ha valaki olyan, amilyen, és egyszerűen csak az alap illemet tartja, a többit meg -hogy én hogyan értékelem- telibeszarja és nem aszerint változik.
Ha nem ez a gond, akkor ne vedd magadra, és sajnálom, hogy "meggyanusítottalak" ezzel.:D De kivétel nélkül azzal volt a baj az ilyen "minden jó papíron, de mégsem" kategóriás emberekkel, hogy semmilyenek voltak.
Mindkettőt keresem,
#2es.
Egy kövér, kocsonás.női naramcsbőrös fonnyasdt öreg luvnya véleményére (amilyen lehetsz) nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
Ez a #3asnak ment
De én férfi vagyok.
És tényleg nem vagy kedves. De mivel nagyon felháborodtál, ezért talán van valami igazság alapja a válaszomnak :D
De amúgy mit vársz? Mindenki elmondja hogy milyen jó ember vagy és a világ meg a nők a rosszak amiért nincs senkid?!
3-as voltam.
"Valamit nem látnak bennem amit ocskákban, iszákos részegbem, drogosogban látnak és mozdulnak rájuk mint légy a...... -Ra"
Ez a mondat, ebben a stílusban mindent elmond a problémádról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!