Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez igaz lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez igaz lehet? Miért most mondta el? Vagy miért mondta egyáltalán el?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már több éve ismerjük egymást látásból. Pár hónapja munka miatt felvettük a kapcsolatot, így néhányszor röviden beszéltünk. A héten írtam neki facebook-on a munka miatt, majd több más dologról is beszélgetni kezdtünk és egyszer csak bevallotta, hogy régebben titokban figyelt és tetszettem neki, stb., csak nem mert leszólítani. Szerintetek ezt mennyire lehet komolyan venni?
2017. szept. 21. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Na, akkor ezt meg is oldottuk. Mindenkinek álljon ez a kérdés itt példaként, hogy hogyan kell használni ezt az oldalt és hogyan kell reagálni a válaszokra. A kérdező példa lehet mindenki számára. Főleg azok számára, akik azt hiszik, hogy nem segítek senkinek és csak veszekedni akarok. Bárkinek segítek, aki képes az őszinte és normális kommunikációra. A többi semmirekellőt meg következetesen leleplezem.
2017. szept. 21. 21:18
 12/13 A kérdező kommentje:

#11. Valóban ez így egyszerűnek és megoldottnak tűnik. Azt hiszem most jön az a rész, hogy megvárom mi történik ezután.

Mindenesetre köszönöm a válaszod, tényleg segített.

(Nem szoktam egyébként sűrűn böngészni ezt a kategóriát, így a többire nem tudok reagálni, csak annyit, hogy szerintem alap dolog a normális kommunikáció. Ha normális választ várok, akkor úy is kérdezek és úgy is beszélek vagy írok a másik féllel/félnek. Itt sz nagyon jól működött.)

2017. szept. 21. 21:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy kamu volt az egész. Lehet, hogy régen igaz volt a mese, amit előadott, de az maximum csak a múlt. A se vele-se nélküle kapcsolata éppen vele, és még a munkára is jóformán teljesen beintett egy mondvacsinált indokkal.
2017. szept. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!