Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Be lehet perelni egy nőt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be lehet perelni egy nőt ha egy társkeresőn azt mondta hogy küld magáról meztelen fényképet, ha utal neki valaki pénzt Paypal-on, és utalás után küldött képet de aztán nem beszél többet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknek micsoda problémáik vannak. Hihetetlen...
2017. szept. 9. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. "Társkeresőn azt mondta" - ez nen hangzik úgy, mintha szerződést szegett volna.
2017. szept. 9. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Most jól értem, hogy amiért fizettél azt megkaptad és azért perelnél, mert utána nem beszél veled? Szerintem kiröhögnének a bíróságon.
2017. szept. 9. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Szamlat kaptal? A nav-nal bejelentheted.

(barom vagy)

2017. szept. 9. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja bizonyítani tudod akkor igen,

csalásért és adócsalásért, gondolom számlát nem kaptál róla. Megy a dutyiba :D.

2017. szept. 9. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezert a NAV is kirohog, ne legyetek mar hulyek XDdD
2017. szept. 9. 18:54
 7/11 Diavolino44 ***** válasza:

Top hulye kerdes ;D

Szakadok!!!

2017. szept. 9. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Soha nem tudom eldönteni, hogy ezeket a kérdéseket trollkodásból írják ki vagy tényleg léteznek, ennyire brutál szintű idióták........
2017. szept. 9. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
miért nem mondtátok neki hogy igen? én szívesen megnéztem volna, ahogy ezzel bemegy beperelni. :(
2017. szept. 9. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem is pereled be de legalább fel lehetne jelenteni, hogy ne húzzon le másokat is.

De amúgy szerintem be lehetne perelni, hogy fizessen ilyen morális kártérítést amiért érzelmi károkat okozott, amiért megígért valamit amiért fizettél és nem kaptad meg. Szerezz egy jó ügyvéded ha szerencséd meglesz az új autód ára.

2017. szept. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!