Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 40-es elvált gyerekeit egyedül nevelő férfinak párkapcsolatra?
Fordítsd meg a dolgokat.
Ha a nők nem akarják azt, amit nyújtani tudnál nyújtsd azt, amit nem akarnak, hátha elkezdik azt akarni, amit eredetileg te akartál.
Röviden, keress kalandot!
Ezt egyszer már eljátszottam... úgy húsz éve :D annak a házasságom lett a vége. :D
Viszont már én sem vagyok húszéves... akiknél ez bejöhet azok viszont huszon évesek. De mit kezdjek egy lánnyal akinek az apja lehetnék?? Az idősebb korosztálynál szerintem ez nem opció.
Pont irni akartam, hogy irj nekem.
Aztán olvastam, hogy nem budapesti vagy :-(
Egy 40-es, elvált, gyerekeit egyedülnevelő nőnél talán van.Azt ne várd, hogy egy egyedülálló, gyermektelen nő veled tervezze a jövőjét vagy a családalapítást, plusz nevelje a gyerekeidet. Senki nem lesz olyan hülye,hogy mások gyerekeire dolgozzon.
25/N
Kedves 17-es válaszoló! Ha jól értem, akkor semmi esélye sincs normális kapcsolatra egy olyan hülyének, mint én. Mert hát ugye az életben minden örök, s mindent csak a férfi ronthat el! Fordítva ez elképzelhetettlen!! Viszont azt akkor nem értem, hogy a hasonló helyzetben lévő nők, miért várják el ugyan ezt egy férfitől? De lehet, hogy csak az én világnézetemmel van baj!!
Köszönöm a válaszod!
Nem ezt írtam.Van esélyes normális kapcsolatra egy 40-es, elvált anyukával. Ha te ez nem érzed "normális" kapcsolatnak a te bajod, hiába várod a mézesmadzagot, hogy egy fiatal, egyedülálló nő majd beáll pótanyának és neveli más gyerekeit, mert ez meg neki nem normális kapcsolat. Amíg nem tudod hol a helyen, nem tudod reálisan meghatározni az értéked és ennek megfeleően beállítani az igényeidet és úgy választani párt, addig nem is lesz párod.
25/N
Azt hiszem te nem értetted a válaszom lényegét. S az eddigi kommentjeimet sem olvastad. Ugyanis senki nem kért senkit, hogy nevelje a gyerekeimet!! Arra itt vagyok én! Házvezetőnőre sincs szükségem, mert, mivel 40 elmúltam abban az időben nőttem fel, amikor még az életre készítették fel a gyereket. Így tudok főzni, mosni, takarítani, s nem büdös a munka! De pont az ilyen hozzászólások miatt indítottam ezt a fórumot. Mert én tisztában vagyok azzal, hogy a kutyának sem kell egy elvált gyerekes férfi. Viszont szeretném megérteni, hogy miért kell majd egyedül leélnem a hátralelő életem. (Mert ugye a gyerekek kirepülnek.)
Mellékesen, ha két elvált, gyermekeit egyedül nevelő ember összeköti az életét, az általaban kényszer szülte kapcsolat (tisztelet a kivételnek) ami távol áll a "normális kapcsolattól.
Szerintem. De nem most tévednék először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!