Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
Sok lánnyal, ha beszélgetek/írogatok neten egy idő után mindig elvesztik az érdeklődésüket. Nemrég egy lány kezdett velem ismerkedni, de nekem is abszolút bejött, átvettem a kezdeményezést a beszélgetésnél, poénkodok neki, érdeklődő voltam felé, és egy ideje már ő sem kérdezősködik felém, hogy mi a helyzet velem, vagy bármi. Még dumálunk, de elég egyoldalúnak tartom, szerintem csak illemből ír, nem akar lerázni. Gondolom mégse jöttem be neki, ezt megértem. De hogy mindenki ezt művelje velem? Nem tartom magam ennyire gázosnak se rondának. Valakinek tippjei, esetleg segítene valaki kideríteni?
21F
Az internetes beszelgetes 2 dologra valo csajozas/nok teren.
1.) Felkelteni az erdeklodeset annyira, hogy elmenjen veled ranzidni.
2.) Miutan mar egyutt vagytok, beszelgetni (ha nem tudtok talalkozni).
Nem neten kell heteket dumalnod a csajjal. Minel elobb talalkozni kell. Deruljon ki, hogy tetszetek-e egymasnak. Nincs ertelme huzni a dolgot.
Ne haragudj, de ennyiből, hogy tudnánk már bármit is mondani.
Lehet, hogy unalmas vagy, túl sokat poénkodsz és komolytalannak tűnsz...bármi lehet.
Csak próbálkozz tovább, lesz olyan akinek bejössz.
1-es.. ez igaz, de általában el se jutok a találkozóig. Túl hamar nem akarom hívni, de egy hétig meg nem szokás eljutni. Meg van, hogy személyesen találkozunk először, ott jól elvagyunk, aztán facebookon írogatunk utána, ott meg pár szavas összedobott válaszokat ad, nem kérdez semmit, ha én nem írok rá, ő se fog, így minek hívnám el akérhova. Vagy az eddigi csajok lettek volna ilyen bénák, hogy nem voltak képesek kifelyezni mit is akarnak?
2-es, tudom, hogy ebből nem igazán lehet megtudni, ezért vártam csak tippeket, vagy pedig privátban várok segítőkész embereket, de nyilván nem akarom ezt senkire ráerőszakolni. Ott megismerhet, és talán rájön, mi a baj velem. Kicsi az esély erre, de hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!