Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előbb láttam egy srácot egy tök szép lánnyal. Láthatólag nagyon boldogok voltak. Nekem majdnem két éve nincs senkim. Mi történt velem?
Figyelt kérdés
Nem csak a barátnőmet, a barátaimat is elvesztettem. Pedig nem voltam soha egy unalmas alak. Mégsem érdeklek senkit.2017. aug. 25. 22:12
1/11 anonim válasza:
Pacsi! Nekem az utóbbi év volt ilyen, hogy se csajszi, a baráti köröm leredukálódott 0-ra. Szerintem ezt a kapcsolati cuccot engedd el - én is ezt tettem -, mert csak feszkót okoz, majd jön az is, akit keresel, és próbálj barátkozni.
2/11 anonim válasza:
Sziasztok, alapítunk egy klubbot?
3/11 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! :D Barátok külföldön, pasik terén is katasztrofális a helyzet és szintén 2 éve egyedül.. :D
4/11 anonim válasza:
#2 Mi leszünk a pancserek klubja? :D
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok kárörvendő, így a ti sikertelenségetek sem nyugtat meg. :D :(
2017. aug. 25. 23:09
6/11 anonim válasza:
Nem nem mi leszünk a Forever Alone but Still Together mens club azaz röviden azaz a FAST :) :d
7/11 anonim válasza:
Nekem sincs senkim kb 2 éve. Igaz haverjaim azok vannak bőven így a társaság megvan de azért már szívesen megismernék egy nőszemélyt komolyabban. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem haverjaim sincsenek. Ráadásul vállalkozóként dolgozom, szóval a munkahely sem kiút.
2017. aug. 25. 23:41
9/11 anonim válasza:
Nekem sincs 1 éve senkim. 18 évesen. Nembaj.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez tényleg felvidíthatna. Láthatod, hogy mennyire nem vagy egyedül! És ha vállalkozó vagy az jópont a csajoknál. Már ha jól megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!