Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj van velem, ha ezen okokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem, ha ezen okokból nem csajozom?

Figyelt kérdés
Nem szeretném másoktól elvenni a lehetőséget attól, hogy barátnőt találjon valaki. Valamint nem akarom a nőt zavarni az udvarlással, ja és nem akarok a századik fiú lenni.
2017. szept. 7. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm...érdekes érvek. Miért nem mondod inkább ki, hogy nem érdekelnek a nők?
2017. szept. 7. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor nem baj, ha nem vágysz egy barátnőre. Ha csak mások miatt nem akarod akkor szerintem kezdj csajozni.
2017. szept. 7. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Nice try. Ronda vagy, ennyi.
2017. szept. 7. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Jó, hogy bocsántatot nem kérsz amiért létezel:D igen ez elég nagy probléma...
2017. szept. 7. 20:39
 5/15 Blackfun ***** válasza:
Vótma'
2017. szept. 7. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Attól még másnak nem lesz nője! A nők ösztönösen csak a felső 30%-hoz vonzódnak, ha te nem esel bele akkor kiestél. Esetleg ha beéred valami ronda, elhízott, idősebb nővel akkor lehet esélyed.
2017. szept. 7. 21:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a nők, de na. Jó lenne egy nő, de én nem akarom, hogy más miattam szenvedjen. Nem is szeretném zavarni udvarlással, közeledéssel a csajt. Annyit nem érek.
2017. szept. 7. 21:10
 8/15 A legrosszabb ***** válasza:

1. "... nem akarom a nőt zavarni az udvarlással..."

Sokukat valóban zavarja az udvarlás, legfőképpen akkor, ha nem jössz be nekik. (Ezt kár is tagadni, "kedves" nők!)

2. "... ja és nem akarok a századik fiú lenni..."

Ez kizárólag akkor korrekt, ha látod, hogy ténylegesen képben van a csajnál néhány srác. Ezt én nemes egyszerűséggel úgy intézem, hogy ha látom, hogy 3-4 Pumped Gabo típusú faszi ugrálja körül csajt, és még jól is érzi magát közöttük, akkor szépen eltűnök a színről. Ilyen esetben valóban nincs értelme beállni a sorba.

2017. szept. 7. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Levegőt is ritkábban vegyél, mert elszívod előlünk!
2017. szept. 7. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ebből a harmadik érved igaz csak: "nem akarok a századik fiú lenni."

A többi csak habi. Ja, és ha lehetőséget akarsz másoknak adni, akkor támogass szegény gyerekeket, teremts munkahelyeket... De az nettó baromság, hogy 'nem akarom elvenni mástól a lehetőséget.'

21/L

2017. szept. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!