Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit éreznek, amikor úgy oldanak meg valamit, hogy nem válaszolnak? Arra nem gondoltok, hogy a másiknak milyen rossz érzés ez?
Rossz igen a várakozás a reménykedés. Én amikor megírtam h ez nem megy akkor jöttek h miért de naaa. Akkor már nem válaszoltam .aztán szinte zaklattak.akkor megmondtam még1x h nem tudom miért de nem. Erre felhagyott végre.
Sokan nem fogják fel h "nem" ezért a legrövidebb út nem válaszolni mert akkor nincs visszakérdés.
"A nem valaszolas is egy valasz."
Igen, azt jelenti: "tahó vagyok"
Nem feltétlenül megoldás. Nálam sokszor van olyan, hogy napokig nem ülök le a gép elé és mire oda jutok, addigra pont elfelejtek válaszolni a már megnyitott levelekre. Mindenkinek van magánélete, munkája, barátai stb. Előfordul, hogy a másik simán csak elfelejt válaszolni.
Aztán persze az is lehet, hogy ditekt nem válaszol. Ilyenkor érdemes rádobni még egy üzit, hogy hátha csak feledékeny.
Ez a jele annak, hogy nem érdemes többet fogalakozni az illetővel.
(gyengébbek kedvéért, nem arról beszélek, amikor társkeresőn egy lány nem válaszol a fogatlan kancigány "szia mizu szex?" levélre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!