Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott várandósan és egy 3 éves kisgyermekkel egy másik nőért. Lehet így társat találni?
Figyelt kérdés
Várandósan erkölcstelen lenne a társkeresès?Ezen azt èrtem,hogy pl.: interneten ismerkedni,beszèlgetni.Mèg zajlik a válásunk,a fèrjem volt az egyetlen komoly kapcsolatom,13 èvig tartott.33 èves vagyok.2017. szept. 18. 13:44
21/27 anonim válasza:
Hogy képes valaki ilyet tenni azzal az emberrel akivel éveken keresztül együtt volt és szerette...? Ilyen helyzetbe sodorni valakit az egyik legundorítóbb dolog amit csak tenni lehet.
Az én apám is ugyanezt csinálta anyámmal és sosem fogom neki megbocsátani. Kérdező! Nagyon sajnálom ami veled történt! Kitartás! Erős nő vagy és túl leszel ezen is. A gyermekeid később büszkék lesznek rá, h ilyen erős anyjuk van és hálásak lesznek neked!
Szerintem először is próbálj inkább magadra fókuszálni, önfejlesztő vagy motivációs könyveket olvasni/videókat nézni. Szedd össze magad lelkileg és sikerülni fog találni valakit, aki a gyermekeiddel együtt elfogad majd és szeret téged/ titeket. Sok sikert kívánok a jövődhöz! :)
22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a segítő válaszokat!Sokat segítenek! 😊
2017. szept. 18. 18:17
23/27 anonim válasza:
Lehet találni, de nem most van itt az ideje. Nem is tudom, hogy gondoltad. Ki az az idegen, aki más gyereke miatt fog éjszakázni hónapokat, kerülni a szexet, elviselni a hangulat ingadozásaidat, stb. Ilyet nem lehet elvárni egy friss kapcsolattól. Egymást kell megismerni testileg, lelkileg a kezdetekben. Jelenleg semmit nem tudsz nyújtani az elvárásokon kívül.
24/27 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van,ezt nem is várnám el senkitől,inkább csak beszèlgetni szerettem volna,de ennyi meg nem lenne elèg úgyse egy fèrfinak se.
2017. szept. 19. 08:07
25/27 anonim válasza:
Akkor leginkább egy barátra van szükséged jelenleg. Nincsenek barátaid/barátnőid/családod, akik nem támogatnának?
27/27 A kérdező kommentje:
A családom támogat,csak nem tudom mègse kiönteni nekik a szívem,a barátnőim mind külföldön dolgoznak.
2017. szept. 19. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!