Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nyitottak voltatok arra, hogy a másik teljesen megismerjen titeket?
Nem, ez nem önbizalom hiány, ez a másik iránti bizalom hiánya. Nem tudom milyen hosszú ideig tartottak a kapcsolataid, de ahhoz hogy valakihez igazán közel kerülj, idő kell. Hogy ez mennyi idő, változó. Nekem sok kellett, bár nálunk barátsággal kezdődött, aminek nagyon örülök, mert mire kapcsolatra került a sor, leomlottak a falak. Nagyon sokat jelent, ha az ember igazi mély barátságban van a párjával. Így tudnak a felek igazán társai lenni egymásnak.
Az első hosszú párkapcsolatomban nem így volt. Ott szerelemmel kezdődött, de sajnos sosem lettünk barátok...
Igen, szerintem önbizalomhiány, vagy nagyon meg akarhatsz felelni, és lehet tudod (azt gondolod), hogy nem jönne össze, ahogyan te szeretnéd, így inkább begubózol. Én is ilyen vagyok/voltam. Idegenekkel vagyok, párommal csak voltam. Szóval szerencsére találtam egy társat, aki nagyon nagyon türelmes (volt) velem, és szépen lassan megismert, és tudom, hogy bízhatok benne, így már nincsenek ilyen gondjaim.
De sajnos a legtöbb ember egy ponton feladja a másik "kibogozását" és inkább olyan embert keres, akit könnyebb megismerni. Nekem a barátom többször hangoztatta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy ilyen vagyok, mert így nem vagyok egy nyitott könyv számára, és mindig meg tudom lepni újdonságokkal, hogy mi minden lakozik bennem (itt pozitívumokra gondolt persze). :) Pedig egyébként ezt nem én irányítottam, csak így jött.
Remélem egyszer neked is majd mond ilyeneket valaki, és akkor rájössz, hogy annak a valakinek pont ilyen emberre van szüksége, mint te! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kedves utolsó, nő vagyok, de értem, miről van szó, köszönöm a segítségedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!