Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nyitottak voltatok arra, hogy a másik teljesen megismerjen titeket?

Figyelt kérdés
23 vagyok és eddig nem volt komoly kapcsolatom, csak 2 kisebb kalandnak betudható dolgom. Mindig azt rontom el, hogy nem merek eléggé kitárulkozni, nem tudok teljesen nyitott lenni és teljesen önfeledt a másik mellett, a szex viszont simán megy. Szerintetek ez önbizalomhiány? Ti mindig képesek voltatok nyitottak lenni a másik mellett?
2017. aug. 25. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem önbizalom hiány, ez a másik iránti bizalom hiánya. Nem tudom milyen hosszú ideig tartottak a kapcsolataid, de ahhoz hogy valakihez igazán közel kerülj, idő kell. Hogy ez mennyi idő, változó. Nekem sok kellett, bár nálunk barátsággal kezdődött, aminek nagyon örülök, mert mire kapcsolatra került a sor, leomlottak a falak. Nagyon sokat jelent, ha az ember igazi mély barátságban van a párjával. Így tudnak a felek igazán társai lenni egymásnak.

Az első hosszú párkapcsolatomban nem így volt. Ott szerelemmel kezdődött, de sajnos sosem lettünk barátok...

2017. aug. 25. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem önbizalomhiány, vagy nagyon meg akarhatsz felelni, és lehet tudod (azt gondolod), hogy nem jönne össze, ahogyan te szeretnéd, így inkább begubózol. Én is ilyen vagyok/voltam. Idegenekkel vagyok, párommal csak voltam. Szóval szerencsére találtam egy társat, aki nagyon nagyon türelmes (volt) velem, és szépen lassan megismert, és tudom, hogy bízhatok benne, így már nincsenek ilyen gondjaim.

De sajnos a legtöbb ember egy ponton feladja a másik "kibogozását" és inkább olyan embert keres, akit könnyebb megismerni. Nekem a barátom többször hangoztatta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy ilyen vagyok, mert így nem vagyok egy nyitott könyv számára, és mindig meg tudom lepni újdonságokkal, hogy mi minden lakozik bennem (itt pozitívumokra gondolt persze). :) Pedig egyébként ezt nem én irányítottam, csak így jött.

Remélem egyszer neked is majd mond ilyeneket valaki, és akkor rájössz, hogy annak a valakinek pont ilyen emberre van szüksége, mint te! :)

2017. aug. 25. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha felém nyitnak én mindig nyitott vagyok mert jólesik és olyankor boldog vagyok. Ha nem megy a nyitás legalább legyel te nyitott ha ismerkednenek veled. Ez egy lehetoseg es ritkan fordul elo mert a noknek nem szokasuk kezdemenyezni. A masik hogy en is onbizalomhianyban vagyok mostanaban surun, ez nem vezet jora en konkretan hozzase mertem szolni leblokkoltam mindig az tudod milyen rossz :( talan azert mert felek h megsert vagy lekoccoltat ahogy eddig mindenki :( addig nem oldodik meg amig nem veszel batorsagot es nem mesz oda valakihez. Itt megjegyeznem hogy ne a face meg a tobbi oldalon probalkozz hanem a valosagba mert tudod van egy rossz dolog ebben a netes ismerkedesbe megpedig az hogy egy ido utan csak ezen probalkoztam es nem irtak, elkuldtek, es betudtam kudarcnak pedig nem itt derul ki h megy e a nozes hanem elobe.. Tehat fogd magad, oltozz fel stilusosan, nyugodj meg ne ugy allj hozza hogy tuti buko lesz hanem ugy hogy elvezni fogom az egeszet akarmi lesz. Es a legfontosabb hogy ne izgulj , probalj kicsit vagany lenni legyen terved hova viszed es lepd meg valamivel ha odaersz.. Ne akarj a kedvebe jarni nem errol szol ok sem ezt akarjak hanem azt h egy olyan fiuval legyenek akinek van onbizalma. Ez melle a kulso is nemart ha rendbe van, hiddel nemkell ahoz magasnak, meg jokepunek lenni h megfogj egy jo not ez szamit nekik de nem annyira, gyorsan leszarjak a fejuket ha latjak h nincs onbizalma. Mint engem!!! Amiota nezek motivacios videokat, megerositesekrol szolo konyveket olvasok, es sportolok h jobban erezzem magam es tobb onbizalmam legyen ( segit rajta) es nem neten probalok csajozni , kezdek belerazodni szoval ezek ha megvannak az egvilagon semmi nem allithat meg. Ha erdekel video, oldal ajanlas akkor irj privit es Mondom en honnan szerzem hiddel bavalik :) neha egy zene vagy idezet is csodakra kepes amugy ;)
2017. aug. 25. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Kedves utolsó, nő vagyok, de értem, miről van szó, köszönöm a segítségedet :)

2017. aug. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!