Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket ez negatívan érintene, ha ismerkedés során kiderülne a másik félről, vagy ha kapcsolatban tudnátok meg?
Nekem tök pozitív lenne, ugyanis én is ennyit keresek, és hozzám hasonló vagyoni helyzetű pasival tudom elképzelni a dolgokat.
Amúgy nem olyan rég benne voltam ebben a konkrét szituációban, a párom említette hogy 140-et kap havonta (eddig sose volt téma, nem érdekelt, most előjött a dolog), csak annyiból nem tetszett, hogy tudom hogy többet kaphatna, ha a főnöke nem húzná le. Így se az a fájó, hogy ennyit kap (kiválóan kijövünk a pénzünkből), hanem az, hogy nem becsülik meg.
Miért ne lehetne? Mi ketten kb 100ezerből jövünk ki havonta, a maradék pénzt (mivel ugye ennél összesen többet keresünk) félrerakjuk... Van autónk, kirándulgatunk ide-oda, alkalomadtán étterembe járunk, meg programokra (kiállítások, koncertek, autós találkozók stb), nyaralunk, kényelmesen élünk.
Mondjuk hozzátartozik, hogy nincs 2 emeletes nagy hodály házunk, hanem egy akkora, ami pont elég nekünk (kényelmesen, szóval nem élével kell közlekedni), meg nincs német autónk aminek a fenntartása csillagászati összeg, stb. Nyilván milliókat is el lehet verni, de simán ki lehet jönni kevesebből :)
Ráadásul, ha pl a pasi 100ezret keres, az miért jelentené egyből, hogy akkor kettőnknek 100ezerből kell élni? :D Manapság már a nő is dolgozhat ám :)
Nem megy a szövegértés? 100ezret költünk el egy hónapban, ennyi, kész, nem többet. Ez nem a zsebpénz, ebből fizetünk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!