Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férjem elhagyott várandósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhagyott várandósan és egy 3 éves kisgyermekkel egy másik nőért. Lehet így társat találni?

Figyelt kérdés
Várandósan erkölcstelen lenne a társkeresès?Ezen azt èrtem,hogy pl.: interneten ismerkedni,beszèlgetni.Mèg zajlik a válásunk,a fèrjem volt az egyetlen komoly kapcsolatom,13 èvig tartott.33 èves vagyok.
2017. szept. 18. 13:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, de nem most!

Legyél reális. Szerinted milyen férfi jön össze terhes nővel?

1. Ez a fétise

2. Mindegy, csak legyen valaki.

Egyik sem alkalmas arra, hogy hosszú távon a társad legyen.

Neked sem ez az időszak a legalkalmasabb az ismerkedésre. A következő években nem lesz egyszerű egy közös program kettesben.

Arról nem beszélve, hogy egy friss kapcsolat nem arról szól, hogy elfogadja ahogy folyik a tejed, hullik a hajad, összevissza jön meg, büfiszagú a ruhád, és két hónapja nem aludtál két órát egyben.

Neked most az kell, hogy összeszedd magad, rendezd az életed, magadra találj önálló, független nőként.

Ismerkedni ráérsz.

Az meg jól hangzik, hogy nem pótapát keresel. De gyakorlatilag az lesz a párod. Aki apaként nem tud helytállni, nem jön ki a kicsikkel, nem egyeznek a nevelési elveitek, akkor nem fog működni a kapcsolat.

2017. szept. 18. 14:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj nyugodtan, de mindig a legelején legyen tiszta víz a pohárban...szerintem érted. Amúgy sok sikert hozzá és sajnálom...
 13/27 anonim ***** válasza:
Erkölcstelennek nem az, de sztem a magad érdekében várj. Meg kell tanulnod kapcsolat nélkül is élni, és nem ennyire társfüggőnek lenni, hogy alig hagytak el, te máris a pasikra gondolsz, még akkor is, ha randizni nem akarsz. Plusz azért ha már egy férfi belemegy az ismerkedésbe, nem várható el tőle, hogy x hónapot várjon, mert te most csak dumcsizni akarsz... ameddig meg nem születik a pici, addig összpontosítsd rá az energiáidat! Aztán ráérsz akkor ismerkedni, picit később.
 14/27 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel hiányzik neked egy férfi, aki megmutatja és érezteti veled, hogy nő vagy! Nekem is hiányzik mind egy férfi jelenléte, mind a szex. De próbáld egyelőre más érzelmekkel betölteni ezt az űrt. Barátokkal, családdal legyél többet, és egy ideig ne gondolj arra, hogy egyedül fekszel le.
2017. szept. 18. 14:51
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
Azért jópofák vagytok, hogy a gyerekeket megcsináljátok élvezetek útján de a felnevelésükről egy harmadik fél, a balek gondoskodik.
2017. szept. 18. 14:55
 16/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!A drága fèrjem hagyott el minket egy másik nőèrt,10 ève együtt voltunk már,mire vállaltam gyermeket!Nem csak felcsináltattam magam!Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen èletem lesz!Szerinted akkor vállaltam volna 2 gyermeket?Ki jár pórul úgymond most?Nem a drága férjem,mert ő èli világát,nőzik ezerrel èn meg minden erőmmel azon leszek hogy jó èletet biztosítsak a gyermekeimnek ès ezt nem egy "balektől" fogom elvárni!Nem várom el egy balektől se,hogy eltartson akár engem akár a gyermekeimet!A balekok soha nem is èrdekeltek!
2017. szept. 18. 15:47
 17/27 anonim ***** válasza:
De miért jöttél össze egy ilyen alakkal? Gondolom nem most derül ki, hogy ilyen csajozógép.
2017. szept. 18. 16:06
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem tartom erkölcstelennek,mondom ezt úgy, hogy 9 hónapos terhes vagyok, és néha eszembe jut, mi lenne, ha a férjem elhagyna. Ha nem is terhesen, de később én is biztosan szeretnék egy társat, aki szeret és megbecsül. A gyerekemnek pedig van apja, természetesen akkor látná, vinné, amikor akarja.

Szerintem kevés az a férfi, aki egy terhes nővel összejönne, kisbabával már esélyesebb.

2017. szept. 18. 16:35
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha első gyerek lenne, azt mondanám randizz most, mert később piszok nehéz lesz. Tudod te is, a gyerek oviban van, utána lelkiismeretfurdalása van az embernek, ha azt a kevés időt nem vele tölti. Persze 2 gyerekkel ez meg nehezebb lesz.

Ha van rendes megosztás és egy szabad napod hétvégén, amíg megcsináltatod a hajad és rendbe rakod a házat, szombat esténként eljárhatnál randizni.

Nem kell életed párját megtalálni, elég, ha szórakoztat és kiránt a lehetséges depresszióból.

Én randiztam terhesen. Az első 5 hónapban könnyen ment, utána már csak egyet vállaltam be, de akkorra már alig bírtam sétálni vagy egy helyben ülni.

Egész normális emberekbe(jórészt apukákba) botlottam bele.

Nyilván nem életem párját kerestem(bár az egyik sráccal majdnem kapcsolat lett), de klassz volt, hogy valaki így is megdicsér, valakit érdekel, mi van velem, meg ilyesmi.

Mondjuk én huszonévesen randiztam terhesen, harmincasként is biztos lehet, ha adsz magadra.

Viszont csak akkor, ha a kicsit nem a nagyihoz passzolod, hanem az apjukhoz. Nem azért, mert az rémes, hanem mert lelkiismeretfurdalásod lesz. A kötelező láthatás nem szabadon választható, ígyis úgyis gyerekmentes leszel, szóval ha választhatsz, ne egyedül töltsd azt az estét.

2017. szept. 18. 16:58
 20/27 A kérdező kommentje:

Fiatalok voltunk mikor összejöttünk,szerintem a fèrjem most jött rá,hogy èlni akar mèg ès csajozni...

Nem volt ilyen,èn mindig azt hittem,hogy ő a legrendesebb pasi a világon.

Teljesen az ellentetje annak most,mint akit megismertem.

2017. szept. 18. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!